baby20 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (14.12.2015 8:51:41)
|
Hey curke, evo da se i ja malo javim dok ove moje dvije bolesnice odmaraju [sm=smiley13.gif] U četvrtak mi je starija zakurila na 39'C i tesko joj je padala temp, najniza joj je bila 37,9'C (tusirala sam ju i sirup je pila, al eto, ona uvijek tako zakuri i onda ju drzi po 24sata, pa se unormali), a mladjoj se zacepio nosic pa nije mogla disat i spavat (cucla palac dok spava) tako da sam imala paklene noci, dezurala zbog temp i nosala mlađu jer jedino je tako mogla spavat! Mm je naravno bio na putu, a ja se snalazi sama! Nadam se samo da junioru nije nastetila kolicina kave popijena u ta dva dana, ali barem je stalno bio aktivan! Jucer je prehlada pocela motat i mene, pa me pece grlo i nos curi kao da je netko pipu otvorio! Ufff... Nocas ce starija zavukla u moj krevet, pa sam cula da i ona pocinje tesko disat, vjerojatno se zakuhava stanje! Dodje mi da odselim na psihijatriju kad su bolesne a nema mm da malo i on dezura [sm=smiley13.gif]. Jezic moje curke nisu kakale po 10-14dana, bile su samo na ciki, kod mlađe nije bilo problema sa prduckanjem, a kako je starija imala jake grceve neovisno o kakici, nju su opustale vjezbe kukića, kad god bi ja krenula vrtit njenim nogicama ona bi se lijepo opustila i uzivala, a kad bi nogice (koljena) utisnula lagano na trbuscic ona bi se isprduckala bez muke i napinjanja! Pa eto probaj, mozda i vama pomogne! Moram sad ici bude mi se curke!
|
|
|
|