Jagodica13 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (11.12.2015 12:26:59)
|
Dan [sm=nosecka.gif], evo uhvatila malo vremena da se javim...jučer cijeli dan pospremala,čistila,prala da kasnije nisam imala volje za išta, a sad čekam da mi se razledi zamrzivač pa da njega sredima [sm=smajl.gif] Još nisam digla nalaze ogtt-a, idem danas popodne pa javim kakvi su, nadam se da su ok.. Perlice znam kako ti je kad ti je malena mirna, i meni draže kad je moj dečko turbo aktivan, kad se umiri odmah se prepadnem.. zato je ovih dana pravi mali boksač, udara na sve strane [sm=smiley36.gif] trbuh samo poskakuje [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za kolica, mi smo kolica dobili od MM brata praktički nova nisu ih puno koristili, pa još stoje kod MM-ovih, do kraja mjeseca ih prebacimo kod nas, a sljedeći tjedan bi trebali ići viditi krevetić i uzeti ga.. lidac [sm=bravo.gif] za malca što dobro napreduje nadam se da će što prije van inkubatora [sm=smiley1.gif] danira imamo isti problem sa hormonima, ja na momente [sm=smiley1.gif] a nakon toga [sm=smiley19.gif], baš mi bude žao dragog [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|