Vilić zuba -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (29.10.2015 14:03:38)
|
curke moje, da vam se napokon javim... nije bilo pregleda u utorak jer sam prosli tjedan zadrzana u bolnici zbog boli u donje lijevom dijelu trbuha. pa da vam opisem tu bol. Prvo me cijeli ponedjeljak boluckalo s te strane, ali na granici izdrzivosti, citam cijeli dan po internetu...rastezanje maternice, ligamenti, nedam se i trpim. Tu noc me budi napadaj boli, tesko mi ju je uopce bilo locirati jer me sad zigalo na cijeloj lijevoj strani, spustalo se prema preponi i nozi, trajalo 20tak minuta i netragom nestalo. Sutradan ujutro me prima moja gin i ostavlja me u bolnici na pretragama. Krv, urinokultura, uzv (anomaly scan kad sam vec tu u tom tjednu). Nalazi svi ispadaju ok, na anomaly scanu mali zivahan, plazi jezik, muva se...veselo dijete. Svi parametri super. Lezala sam u bolnici 6 dana cekajuci nalaze. Trtica me ubila. U nedjelju mi se napadaj ponavlja (bol prelazi prema lijevoj nozi), isto traje 20tak min i nestaje ko rukom odnesena.... Sad vec sumnjamo na bubrezni kamenac, natacem se brusnicom i limunadom i opcenito tekucinom... Sad u ponedjeljak sam otpustena, gledam na nalazu cervix skracen, pa vrtim stare nalaze i vidim na svakom od 14.tjedna nadalje cervix 1 clanak, uvijek zatvoren. Tome prije uopce nisam pridavala pozornost jer dr.nikad nista nije spoinjala, a nebi ni sad kad me otpustala iz bolnice da nisam sama pitala. Ona se ne zabrinjava, kaze samo mrvicu smanjiti tempo i to je to. Pregled za 3 tjedna, 17.11. Primjetila sam i da mi se trbuh poceo krutit na momente, uglavnom desna strana kao da mi se onako malo izdigne. Jel se to kome dogada? Traje par trenutaka i nestane. Nekad to osjetim dok hodam pa i je onako malo neugodan osjecaj. Bojim se da ce ovo ispast ko roman dok pustim post... Al eto da znate da sam vas pratila i citala samo nikako da sve srocim... Nadam se da ce moj malisa biti ok [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|