lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (26.10.2015 10:56:39)
|
Evo mene,cure moje [sm=smiley1.gif] Javljam vam se iz kreveta,ali mog doma [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Ovaaaakoc-otvorena za prst do ovoja i zadka na ulazu(veli dr niš čudno za višerotku),za 7 dana moram ponovit urinokulturu zbog ešerihije,pa ako ću ju imat još uvijek da će mi dat pit Novocef...naručit se za uzv fetalnog srca(da se to preporučuje svima sa dijabetesom ili bilo kakvim problemima sa šećerom) i za 2 tjedna ponovo doć na kontrolu...ležat i dalje...malo me raskrvarila,al mi je odma pokazala na rukavici i rekla da ne se ne prestrašim ak se malo još pojavi malo sukrvice tokom dana,da je to od pregleda jer sam otvorena pa da je to kao sve osjetljivo ...super doktorica,dr.Gall,čula sam za nju a danas sam ju i upoznala. Perlice,nadam se da je svekar dobro... Kazić,sad ćete iskusit svakakvih viroza...meni je bilo najbolje kad su moji znali samo jednom,jednokratno zakurit na 39,nekaj popit za temperaturu i vviše od tempice ni t. Ja sam u plusu 7 kg od početka...zadnja 2,5 tjedna dobila kilu...pa ja se tješim da je to ok [sm=smiley36.gif] jer ne vidim da sam se baš nekaj zdebelila,osim ogromnog trbuha,imam osjećaj da je zadnjih dana buknuo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|