lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (7.7.2015 7:36:42)
|
Jutrooo trudničice [img]http://www.4smileys.com/smileys/drinking-smileys/coffee-drink-smiley.gif[/img] Ne znam kak vi al ova vrućina me ubija,nit možeš spavat,nit kaj radit...katastrofa! Baby20 i ja sam u iščekivanju četvrtka [sm=smiley36.gif],već je mjesec dana od zadnjeg pregleda,pa mi je sad to stvarno dugo... Perličice [sm=smiley1.gif] baš mi je drago da si tu!Oćeš skroz trebat stavljat Utrogestan do kraja tromjesječja il će te prebacit možda na Duphaston?Kad imaš idući pregled,da te i na tu listu stavim? Jezic123,kak sad po ljetu vadite mandulu?Inače ih ne vade po ljeti...Bit će sve ok,ak vadi samo treću to nije niš,moj jedan je vadio i ko da mu niš nisu ni radili i isti dan se ide doma...a moji hormoni [sm=smiley36.gif]-stara ti je to priča,već 8 godina,rodila sam ja već jedno sa svim tim sranjima,ja sam fenomen koji ima PCOS,hipotireozu,inzulinsku rezistenciju i nikakvih problema sa zatrudnjivanjem uz sve to,četvero djece i peto na putu [sm=smiley1.gif] Di ste ostale trudnice,kako ste,kaj je novoga [sm=smiley24.gif]
|
|
|
|