gorina -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (30.6.2015 12:19:46)
|
Lijepi pozdrav svima! Vec sam na jednom mjestu rekla kako sam nakon 2 god pokusavanja, obilaska doktora, pijenja raznih lijekova u petak vidjela svoj prvi pozitivan test. U ponedjeljak sam se javila G da pitam kad je najbolje da dođem, ona rekla dođi odmah, izračunala da bi to bilo 5+2 , pregledala ultrazvukom i rekla da ona ne vidi nista sto sam i ocekivala jer je stvarno prerano, natjerala me da dođem opet jutros kod nje pravit test, koji je odmah pokazao drugu crtu koja se sve vise tamnila i ubrzo izgledala 95 posto poput kontrolne. I ona izvali ko iz topa da je to negativan test, da one moraju biti skroz iste, napala me da ja o tome nista ne znam. Ja sam van sebe, toliko sam se bila razveselila tome jer je druga crtica vidljiva iz aviona, a ona tako kaze. Problem mi je vadit betu jer moram putovat vise od 100 km u jednkm smjeru, a i radim. Ne znam sto mi je ciniti. Mislim da cu cekati jos bar dva tjedna i onda otici opet ili probati negdje naci nekog privatnika jer njoj vise nista ne vjerujem.
|
|
|
|