lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (13.9.2015 8:30:44)
|
Jutro,cure [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif] Kod mene magluština danas,ne vidiš prst pred nosom...moji svi još spavaju,ja se zbudila u 7:15 i ne bi spavala više valjda ni da me neko klopi toljagom po glavi [sm=jezicek.gif]... Perlice,nadam se da si bolje danas [sm=smiley1.gif]. Kazić,stavi žifčeke na hozntregere [sm=smiley36.gif],nažalost to kaj su ti klinci sad bolesni bude ti sad jedno vrijeme ko dobar dan-i to ulazi nažalost u prilagodbu...kad klinac dođe u kolektiv,nažalost mora proć imunizaciju,jer svako dijete nosi svoje beštije...moji su ti svi kad su krenuli u vrtić prva 2,3 mjeseca bili više doma na bolovanju nego u vrtiću i nakon toga sve 5,nikad više bolesni,osim vodenih kozica...pripremi se draga [sm=bravo.gif] Najviše ti se i zbog toga preporučuje da djeca idu u vrtić od nekih 3 godine kad im je imunološki sistem već malo zreliji...ili ti se recimo desi,kad sam ja imala njih dvoje i mala je bila 4 god i išla u vrtić,a mali je bio doma sa mnom,bebač od par mjeseci-pa nam se događalo da je ona recimo super zdrava i nije joj niš a ovaj siromak je doma stalno bil bolestan i u nekakvim virozama,pa nam je pedica na kraju rekla da mu to sve ona donosi iz vrtića [sm=smiley13.gif]...al zato kad je krenul u vrtić sa 3 god nije bil skoro niš bolestan,već je prošo sve te njihove udomaćene infekte [sm=smiley36.gif] MayaZg,di si,sutra preeeegleeed [sm=bravo.gif] Danira,[sm=bravo.gif] viš kak se lijepo poklopilo,super da ne moraš kupovat kolica ni niš drugo [sm=smiley1.gif] Ostale kaj radite,di ste?
|
|
|
|