lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (11.9.2015 9:54:40)
|
dakle,koji sam ja sad post napisala i izbaci me [sm=zz_banghead.gif]...pa više je za poludit to na RR [sm=zz_furious.gif] Ajmo ispočetka-ovaj put u kraćim crtama,više nemam živaca pisat sve ponovo... Perlice,kak baviš na svojoj neslanoj i bezproteinskoj dijeti?Si gladna? Gorina,javi se nakon pregleda [sm=bravo.gif] Danira,ja već dobila kolica od frendičinog brata-rekli su da ih ne budu čuvali,da ak budu imali još djece da će kupit druga,a kolica su mrak,maxi cosi quinny trokolica sa dubokom košarom i onom ko kišobran kolica,super uščuvana,zeleno-smeđe boje [sm=bravo.gif]...obleke sam isto već dobila 2 vreće,baš male do 62 broja od poznanice čiji dečkić ima sad 6 mjeseci a ne bu više rađala,on joj je četvrti...i sad pošto smo saznali da ćemo opet dobit dečka,je rekla da će mi dat svu robu kaj malac preraste [sm=bravo.gif] Mislim da je super kad imaš od koga dobit bilo kaj za bebu,obleku pogotovojer je tak skupa a beba ju preraste maltene prek noći... Imam još uvijek kinderbet,hranilicu,klokanicu i hodalicu,koju sam kupila za zadnjeg al opće nije htio bit u njoj,tak da je skoro nekorištena...ostalo sam sve od svojih dala na crveni križ... Namjeravam kupit autosjedalicu jaje,jer za veće dijete imam i viper,koji sam naravno isto dala a to mi je super za po doma da mogu prenašat bebu iz sobe u sobu a da mi nije na rukama...više nijednog nakon kćeri nisam učila na nosanje,opametila sam se [sm=smiley36.gif] Danas imam 2 roditeljska navečer [sm=smiley11.gif]-sva sreća u istoj školi-5. i 7. razred...
|
|
|
|