Pumba -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (12.12.2014 6:59:21)
|
Drage moje pojma nemate kako mi je lijepo doći ovdje i pročitati vaše divne komentare, podrška svake od vas do neba vrijedi.. iskreno vam HVALA od srca na svakoj lijepoj riječi, potpori i utjesi. Ja sam danas malo bolje, jučer sam baš bila koma i prekjučer. Pretpostavljam da mi je zato i bebač moj bio nemiran jako, računala sam sa su klasični grčevi jer je slabo spavao i bio baš jako nemiran a sinoć je bio super, pa sam shvatila da je ipak osjetio moju nervozu i tugu jer sam od jučer popodne sama sa sobom riješila neke stvari i puno sw bolje osjećam. Kako fizički tako i psihički. Nema ništa od kukanja i plakanja. Treba istrpit ove grozne, bolne i peckave injekcije. Treba istrpit bolnicu još koji dan. Trebam odmarati još malo. Strpljivo, smireno i hladne glave. Moram radi njega, jer stvarno ima logike kako se ja osjećam i ponašam tako jadnicak i on. Sad mi spava ko mali anđeo a i ja sam nekih 4-5 sati uspijela odspavat a nisam odavno, ima barem 15 dana. Bolje sam, Bogu hvala. Jutros cu, u 9ipo na UZV jos jednom da vidimo koliki je taj tromb i sto i kako dalje, injekcije cu i dalje dobivati, ne znam koliko dugo ali po svim prilikama trebat cu i doma nastaviti sa bockanjem. Ove tablete o kojima sam vam pričala još uvijek nisu 100% finalna odluka, malo sam ih ugnjavila ovdje kako bi ja svakako voljela nastaviti dojit, kako bi mi to puno značilo, ima li kakva alternativa tim tabletama....? Pa možda postoje neke injekcije koje mogu dobivati kao zamjena za ovo, ali bi mi patronazna trebala dolaziti doma da mi ih dava dvaput dnevno, ali to nije problem, reko je muž da cemo platiti koliko god treba samo da smo ja i beba zdravi. Nadam se da cu nakon razgovora sa dr i nakon UZV jutros više znati. Javim vam se svakako. Oprostite mi što ne stignem svakoj od vas posebno zahvaliti ali kad sam na mob to je nemoguće jer zaboravim pola toga. Od doma cu vam napisati post kako spada. Ljubimo vas ja i Toni puno puno puno :)
|
|
|
|