MarijanaC -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (4.12.2014 23:09:34)
|
MissKitty steraj ih sve u vrazju mater. Neka oni 9mj nose pod srcem,rode i onda neka odgajaju. Radi kako ti hoces jer je to tvoje dijete,a ne njihovo. Sto se tice muza,ne zelim ga osudjivati ali za mene to nema opravdanja. [sm=zmeden.gif] Ni umor,niti nervoza niti zivci. Mm i ja imamo dvoje djece,sad je tesko u pocetku ali tesko vam je oboma ne samo njemu. Ja nikad necu zaboraviti kad je moj G s godinu dana imao bronhiolitos onda je on na smjene samnom po noci skidao temp i dezurao. Prvo ja do koliko sam mogla izdurati pa onda on a s time da se ujutro dizao na posao. Bilo je teskih dana ali vise je onih lijepih. Kad jednom udjete u ritam sve ce se zaboraviti. Pinky skoro pod "normalno" je da vece bebe manje dobivaju. Dok god dobivaju dobro je. A i moguce da vage nisu iste. Moj M je u mjesec dana dobio 950gr i rekao je doktor da je do stvarno dobro. Tako da vjerujem da je i u pol manje dobio da bi bilo ok. Mislim da je cak Andy jednom rekla da i ako dobiju samo 500g u mjesec dana da je to ok. Moj M je vec dva dana na rukama,dosta place kad je dolje i kad je kod bilo koga osim mene. Malo sam iscrpljena i tesko mi je,i u podrucju reza me pocelo boljeti i mislim da me PMS dere pa mi je tesko ali je moj M nocas odrapio od 21-6 bez budjenja. I onda sam ga u 6 nahranila i ostavila kod sebe i frajer se svakih pol sata budio i stavim ga u kindu i odrapi jos 3sata. Ko i braco bas nece s mamom spavat. Mene je prehlada copila,tj sve nas. Svi troje smo prehladjeni,samo se M jos drzi i nadam se da ce tako ostat. Sto se tice pijenja ja M-u dajem kad ne prestaje stucat vodu na flasicu jer jedin tako ju hoce popit (nije bas ljubitelj boce a ni vode) a kad cica ne pomaze da prestane jedino voda prestane. A moram mu dati nesto da prestane jer mi se ispovraca od stucanja. To je to mile moje. Puse vam saljem. I nedajte da vam se pametuje. Ja imam srecu pa se sveki i mama drze podalje osim ako ih ne trazim nesto. I podrzavaju me u svim mojim odlukama. Puse
|
|
|
|