Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (9.5.2014 18:00:57)
|
Anaxx nadam se da će ta ''mala'' konačno odlučiti krenut van, jer vidim da ti je već dosta... pa ajde Hana više [sm=bravo.gif] Kim26, super za dojenje, i ja se nadam tome da sve bude ok, i da budem mogla dojiti [sm=bravo.gif] A gdje nam je amon, nadam se da će nam se javiti kad budu novosti [sm=smiley36.gif] Mene već danima nešto bolucka dok hodam, točno kao da mi se neki živac ukliještio ne znam ni ja gdje, da li na dnu leđa, ili mi je to guzica [sm=jezicek.gif] zapravo mislim da je trtica, najtočnije rečeno. Točno kad koračam desnom nogom, onda me bocka, pa lagano šepam ko baba stara [sm=zmeden.gif]. Inače, rekle su mi dokice (moja i privatna) da pošto sutra ulazim službeno u period termina, mogu rodit kad hoću, ali ja sam zapilila da ''ne smijem'' prije nego navršimo 38 tjedana dakle još tjedan dana barem [sm=smiley1.gif]. Jer mi je idući tjedan muž na putu par dana, a rekla sam svima da bez njega ne idem rodit [sm=jezicek.gif]. A i pošto mi je bebač sitan, da natuče još barem kojih parsto grama, da mi ne bude baš puno ispod 3 kg jer ne znam kako ću s njim tako malim, prva beba jel. bez ikakvog iskustva hm... Pasalo bi mi rodit između navršenih 38 tjedana i termina, dakle u drugoj polovici mjeseca. Ne mogu se požalit na trudnoću stvarno mi se čini da podnosim super, osim malo mjehur dosađuje, lagano nesanica počinje, i sad ta leđa. Ali onak, ništa strašno, potpisala bih još par ovakvih. Ali ne bih htjela ni prenijeti baš u 6.mjesec, no dobro ionako samo Bog zna kad mora biti [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|