Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:16:13)
|
Hehe kim, to si ih nažicala da te induciraju ili [sm=smiley36.gif] ne ozbiljno, kako to, jel neka medicinska indikacija ili oni nemaju niš protiv indukcije prije termina? Pitam baš zato što i maaggie kaže, stvarno negdje nema šanse dok god se može odugovlačiti, a drugdje se pak može sve dogovoriti unaprijed [sm=smiley1.gif] Mene počeli doma naganjati, muž i mama, da kad ja mislim spremiti torbu za rodilište, ja reko pa još 11 dana ''ne smijem'' roditi, kao do punih 38 tjedana, onda mogu, tako sam si ja zamislila [sm=jezicek.gif]a oni poludjeli da jesam ja normalna i da ću se garant onda kad dođe vrijeme spremat u panici i tražit stvari po stanu kako to obično sa mnom biva [sm=smiley36.gif] Pa ajde idem spremit tu torbu, nek stoji spremna neće se pokvarit. Cure jel planirate epiduralnu, već sam zaboravila što smo pričale o tome [sm=zmeden.gif] ja bih nekako voljela izbjeći svakako i drip i epiduralnu, nadam se da će to biti moguće [sm=zmeden.gif] ne toliko zato što brijem na maksimalno prirodan porod, nego me iskreno strah te epiduralne, ne zvuči mi baš banalno da me bodu i kičmu [sm=smiley13.gif]. A i kako zna imati nuspojave kasnije, mučnine i vrtoglavice, pa ne bi mi još i to trebalo nakon poroda kad beba bude stalno u sobi [sm=zmeden.gif]. Tako da su sve opcije otvorene, i nadam se na licu mjesta odlučit jel mogu bez toga ili ne [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|