RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

maaggie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 11:45:17)

Sto je rec da te hospitaliziraju? Nama u St kazu ni cut induciranii prije prolaska termina... svugdi je to drugacije...ne bi da nam je lako [sm=smiley1.gif]

zelim ti da prode brzo i da sto prije drzis svoje malo blago...takoder zavidim pogotovo jer me pocela lagana panika hvatat al sve mi zene mozemo [sm=bravo.gif]

Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:16:13)

Hehe kim, to si ih nažicala da te induciraju ili [sm=smiley36.gif] ne ozbiljno, kako to, jel neka medicinska indikacija ili oni nemaju niš protiv indukcije prije termina? Pitam baš zato što i maaggie kaže, stvarno negdje nema šanse dok god se može odugovlačiti, a drugdje se pak može sve dogovoriti unaprijed [sm=smiley1.gif]

Mene počeli doma naganjati, muž i mama, da kad ja mislim spremiti torbu za rodilište, ja reko pa još 11 dana ''ne smijem'' roditi, kao do punih 38 tjedana, onda mogu, tako sam si ja zamislila [sm=jezicek.gif]a oni poludjeli da jesam ja normalna i da ću se garant onda kad dođe vrijeme spremat u panici i tražit stvari po stanu kako to obično sa mnom biva [sm=smiley36.gif]
Pa ajde idem spremit tu torbu, nek stoji spremna neće se pokvarit.

Cure jel planirate epiduralnu, već sam zaboravila što smo pričale o tome [sm=zmeden.gif] ja bih nekako voljela izbjeći svakako i drip i epiduralnu, nadam se da će to biti moguće [sm=zmeden.gif] ne toliko zato što brijem na maksimalno prirodan porod, nego me iskreno strah te epiduralne, ne zvuči mi baš banalno da me bodu i kičmu [sm=smiley13.gif]. A i kako zna imati nuspojave kasnije, mučnine i vrtoglavice, pa ne bi mi još i to trebalo nakon poroda kad beba bude stalno u sobi [sm=zmeden.gif]. Tako da su sve opcije otvorene, i nadam se na licu mjesta odlučit jel mogu bez toga ili ne [sm=zmeden.gif]

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:17:09)

Hvalaaa [sm=smiley1.gif]
Hospitalizacija i inducirani jer sam otvorena 3cm,plodna voda mlijecna i dr.mi je ponudio to kao opciju ili cekanje trudova a reko je jos bar dva tijedna da bi cekali ako ne bi ktenuli sami...tako da sam izabrala inducirani jer sam stvarno na izmaku snaga od ovih kontrakcija,pritiska,nespavanja..jedva cekammm!!!

ma re -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:22:51)

pozdrav cure!!

Kim još malo družit ćeš se sa svojim malim čudom..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi danas došli s pregleda.. Imamo 2,200 i sve je OK! Jučer smo krenuli na trudnički tečaj.. Ovdje kod nas u Ri je bila puuuna dvorana.. Kažu da je to max.. Nas 40..[sm=smiley1.gif]..

Sad ručak, pa malo šetnja pa na tečaj.. Kako ste vi ostale?

Valerie kada je tebi sljedeći pregled? Mene je moja naručila 02/06 i sad mi nije radila nikakav bris.. je to obavezno? Inače ja sam još uvijek zatvorena i beba je visoko gore..

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:39:06)

Bila sam na pregledu danas (umjesto u petak), radili briseve, a gin veli da je cerviks skraćen i zatvoren!

maja pčela - kuda ti se žuri? Imaš još 2 tjedna [sm=smiley36.gif]
Mada bi i ja da krene ranije! [sm=smiley1.gif]

kim - sretno u četvrtak! [sm=zz_bounce.gif]

Bellatrix -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:39:26)

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]                     

tonka......................................07.05.
suncica33................................07.05.
maggie....................................08.05.
bellatrix...................................09.05.
newy.......................................09.05.
maja pčela...............................13.05.
anaxx......................................14.05.
newy.......................................20.05.
ma re......................................02.06.

maaggie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 14:39:44)

ahaaa Kim znači takoooo.....pa to je super neki doktor... joj još dva dana i ti imaš svoju bebicu u rukama... blagoo ti se...meni je tad pregled pa ćemo vidit u kakvom sam ja stanju [sm=smiley36.gif]

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 15:03:59)

Cure ja krenula malo hopsat na pilates lopti, možda se sto pokrene? :)

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 15:51:07)

Ma doktor je odlicannnn,da mi nije on radio rani probir nebi ni znala za njega!!
A i lijepo je reko..beba je jednako zrela sad i za dva tjedna samo ce dobit jos na kilazi!
Javim vam se kad se smjestim sutra..jedva cekamm!!!![sm=bravo.gif]

Da budem iskrena mi smo i lagani sexsic prakticirali u nadi da cu se mozda vise otvorit,da ce nesto potaknut..ali nistaa..nalaz isti vec 3 tjedna! Mozda hopsanje pomogne 😁😁 a sta mislis na ricinusovo ulje?

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 15:52:00)

Ma doktor je odlicannnn,da mi nije on radio rani probir nebi ni znala za njega!!
A i lijepo je reko..beba je jednako zrela sad i za dva tjedna samo ce dobit jos na kilazi!
Javim vam se kad se smjestim sutra..jedva cekamm!!!![sm=bravo.gif]

Da budem iskrena mi smo i lagani sexsic prakticirali u nadi da cu se mozda vise otvorit,da ce nesto potaknut..ali nistaa..nalaz isti vec 3 tjedna! Mozda hopsanje pomogne 😁😁 a sta mislis na ricinusovo ulje?

valerie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 16:15:35)

Kim, sretno [sm=bravo.gif] Ja sam čula da sex pomaže, ja ću sigurno ožežit pred termin [sm=jezicek.gif]

Ma re, sad više ne idem kod nje jer je krcata, nego mi je dala uputnicu za bolnicu i da se tamo javim za 10 dana. A čula sam da svima rede bris pred porod pogotovo radi streptokoka, iako mi je papa uredan. Ajde tvoja cura i moj dečko su tu negdje po kilaži, dečki su malo jači [sm=duda.gif] Bitno da je sve ok. Počeo nam je porodiljni [sm=bravo.gif]

maaggie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (6.5.2014 19:10:37)

jel i vas hvata strah kako se porod i termin približavaju ili ...?

tonka2011 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 6:34:40)

Jutro curke! Kim sretno na porodu kos malo i imat ces svoje malo cudo u rukama[sm=bravo.gif]
Evo jos jedna slabo prospavana noc je iza mene [sm=smiley13.gif] danas opet u petrovu na pregled pa cu se odmarati kada se vratim !

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 7:28:02)

Cure moje..evo nisam ni docekala inducirani...jutros u4:50 rodilo se moj ponos..3580,50cm..sve je super! Ja sam potpunooo prirodno rodila..je da boli i stvarno cim ti stave bebu na prsa sve prode! Svima zelim punooo srece!

maaggie -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 8:32:31)

Aaaaaa cestitaaaaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

od srca sve najbolje tebi i bebici...grlite se, mazite i gustajte!!

PinkyFunkyBirdy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 9:56:16)

Kim, iskrene čestitke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 11:20:45)

Ooo kim čestitam od srca! Uživaj sa svojom bebicom!!!
Bas si me razveselila!
Noćas sam i ja razmišljanja sa li ići ili ne u bolnicu. Od 1 do 2 sata imala sam prilično jake trudove na svakih 5 minuta... i onda opet mir!
Nadam se da je noćas moj red!!! Držite mi fige da je tako!

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 11:51:26)

Hvala curke! Mene su laznjaci sibali (ako su bili laznjaci) i normalno sam zaspala,sve 5 ...isla na wc i kad je sjevnulo..uhhh...sluzni cep izaso..sukrvica,voda,zelatinasto...i odma trudovi na 5 minuta...ali onako bas pravi i nije proslo 15minuta vec su bili na 2,5minute..jurili za zg...stigli hvala Bogu na vrijeme..8cm sam vec bila otvorena..probili vodenjak..tako da je to sve trajalo od pola 1-4:50 kada se radio nas sincic! Bilo je bolno ali kada su mi ga stavili na prsa sve je proslo! Divan je...miran..jos mi je sav pospan..probali smo dojit ali samo spava 😊
anaxx drzim fige

ovo je najjjjdivniji osjecaj na svijetu!!!!

anaxx -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 11:57:01)

Bravo kim, bas mi je drago da je sve prošlo ok. i da si sad sretna, bas ti se čita sreća u porukama...
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Suncica33 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 12:10:04)

Pozz cure..
Prvo cestitke Kim i hvala bogu da je sve proslo brzo..
Ja se evo vratila sa Sv.Duha sve dobro proslo iako su sestre bile nervozne i derale se jer je bilo puno zena..
Obavili uzv ..bebica se okrenula na glavu danas nam je 35 tj..teska je oko 3 kg
Popodne idem ginicu da mi napravi briseve rodnice.
Kontrola nam je 28.5 i onda radimo ctg..pusa od nas dvije iako postoji mogucnost od 30 % da je decko hahahha

autumn day -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 13:27:08)

Kim,bravo,cestitam od srca[sm=bravo.gif]
Zelim dobrodoslicu sineku[sm=smiley1.gif]
Kako se zove?

kim626 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 13:41:35)

Hvala na cestitkama...Leon ❤❤❤❤

tonka2011 -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 13:42:20)

Kim cestitam!!!![sm=bravo.gif]
Al da se i ja pohvalim i moja curka je danas dosla na svijet u 9:30 sati sa 3880g i 52 duga!
Mi smo super vec je bila na siki i vukla ko velika!
Mene je sve nesto hvatalo nocas od 7 su poceli svakih 5 min u 9 sam bila u bolnici otvorena 9cm u 9:10 usla u boks i rodila u 9:30 [sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 13:59:48)

Tonka, iskrene čestitke i tebi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa vi to tako brzo rješavate da se čini jako lako. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I ja si želim takav porod. [sm=smiley1.gif]

tintin -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (7.5.2014 14:22:23)

Kim i Tonka cure drage cestitam od srca, uzivajte sa svojim bebicama

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>