PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (10.4.2014 10:07:05)
|
Drage moje, danas sam bolje. Jučer sam se malo vama izjadala, pa sam se kasnije našla i s frendicama i mogu reći da sam napokon dobro spavala i da me glava više ne boli. [sm=smiley1.gif] Razlozi zašto se brinem (da ponovim onima koje ne znaju moju priču): imam 31.g., nemam djece, a imam iza sebe jedan spontani (u 9tt) i dvije biokemijske. Naravno da sad kad sam trudna i kad napokon sve izgleda dobro da brinem. Ne znam tko nebi. [sm=zmeden.gif] Nekako do sada dok sam skrivala trudnoću nisam željela imati velike nade jer bi mi bilo lakše ako nedaj Bože nešto krene krivo, no sada kad to trebam svima objaviti moja trudnoća postaje stvarna i sve što očekujem neću samo ja proživljavati već cijela rodbina zajedno s menom (što je ponekad više teret nego korist, pogotovo ako nejde sve kako treba). Ali, naravno da će sve biti super jer se ja osjećam dobro i nemam bolova niti išta što bi moglo upućivati na išta osim da sve ide kako treba. Tako da ćemo samo pozitivno razmišljati. [sm=smiley1.gif] I, da, Marijana, ja sam napisala da mi je u 11 tt bilo sve savršeno na UZV, ali to je bilo prije 3 tjedna i sljedeći tjedan idem opet na pregled pa je prvotni plan bio da kažemo rodbini nakon toga, ali sad se to malo pomaklo, a ovaj tjedan nikako ne stignem na pregled pa ćemo se samo nadati da je sve super. [sm=smiley1.gif] Za trudničke knjižice sam čula da se više ne daju. [sm=zmeden.gif] Raffice, meni je do sad samo mjerio veličinu ploda - kako kaže naša Andy, ovo ostalo valjda mjere kasnije. [sm=smiley1.gif] Miss, ja vodim trudnoću kod privatnika i ako trebam vaditi krv, urin, piti neke lijekove i sl. odem s njegovim nalazom gdje to traži kod svoje socijalne ginićke i onda mi da uputnice i recepte pa te sve dodatne stvari obavljam preko socijala. Nisam do sad bila ni na jednom pregledu kod socijalne ginićke već su mi svi pregledi obavljeni kod privatnika. Sretno na pregledu i očekujemo izvještaj! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga moja Andy, baš mi je žao da ti mučnine još nisu popustile, ali bravo za tvog mužića koji brine za tebe. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sigurno ti nova haljina odlično pristaje, a s vremenom ćeš u njoj biti sve ljepša i ljepša. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|