|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (27.3.2014 11:38:41)
|
Curke moje drage, oprostite što se ne javljam, ali stvarno sam u gužvi zadnjih dana. [sm=smiley13.gif] Idem probat poloviti većinu stvari ... krećem od zadnjeg posta dok ne dođem do svog zadnjeg. Draga anamiha, navijam da je su to dobitni simptomčići i da je mali bebonja u buši! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Daxy, moja milena, hvala još jednom za sređivanje listi. [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Mislim da ćeš morati preuzeti održavanje liste na duže vrijeme jer stvarno ne stižem ništa, a još kad moja mrvica dođe na svijet pitanje je dal ću uopće stići na WC, a kamoli na RR. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Uuuuuu Snjeguljice, itekako da sam imala mokre snove. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Imala sam svakakve snove i svi su bili jako živahni, tj. skoro svih sam se sjećala i djelovali su jako stvarno. [sm=smiley1.gif] Ali mislim da niti u jednom nije bio MM. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tealitas, dobro nam se vratila i čim brže otišla na trudnički dio. [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif] Draga Marti, dobro nam došla među trudilice i držim fige da čim prije pređeš u trudnice! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidim da ste se rapisale o MPO. Da, privatno to izađe sve jaaaako skupo, a preko socijala se mora užasno dugo čekati na lijekove. Užas. [sm=smiley13.gif] Joj, moram vidjeti dal nam je naša tintin ostala odmah na porodu ... možda već ima svoju Saricu na rukama. [sm=zz_wub.gif] Draga moja ikaaa, vidim da pitaš za mene. Evo baš imam hrpu posla i ništa ne stižem. [sm=smiley13.gif] Buša mi fino raste i mučnine su još malo prisutne, ali sve to ide u opis "posla". [sm=smiley1.gif] Kako si mi ti milena? Dal raste buša? [sm=smiley1.gif] Perlice draga, ova bucka sve više macka bušu s kremicama i divi se ujutro sama sebi kako buša fino izgleda. [sm=smiley1.gif] Baš su se oni moji šlaufovi na trbuhu spojili u jedno veliko brdašce. [sm=smiley1.gif] Jedva čekam da mi se i ti tako zaokružiš. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kako je tvoj tata? [sm=zmeden.gif] Supergirl, koje si nalaze radila? Ako si radila LH i FSH daj napiši vrijednosti jer kod njih je bitniji njihov omjer, a ne toliko sama vrijednost. U biti daj nam popiši sve. [sm=smiley1.gif] Joj, spominjete odlazak k frizeru. Ajme kako ja dugo nisam bila. [sm=zmeden.gif] Baš bi se trebala malo počastiti. [sm=smiley36.gif] I, lili, dal se plavuše više zabavljaju? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Gdje nam je Pubica nestala? Kako se osjeća naša trudnica? [sm=smiley1.gif] Pričale ste i o molitvi. Ja sam sama sebi obećala da ću do kraja trudnoće pročitati cijelu Bibliju. [sm=smiley1.gif] Malo sam uporila zadnjih dana jer sam navečer katastrofa, ali kad ulovim malo slobodnog vremena onda čitam. [sm=smiley1.gif] Sve ostale koje nisam spomenula grlim puno i javljajte se češće! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|