|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (26.3.2014 12:19:14)
|
perlice u potpunosti se slažem sa tobom....naravno ja sam to sve iskušala na svojoj koži i znam kako je to...ali ipak otišli smo odmah drugi ciklus na postupak IVfa i urodilo je plodom..... ma samo treba imati vjere i vjerovati..... ja npr.prvi puta kad sam išla na postupak isemnicaije od početka sam znala da jednostavno to nije to i da to neće uroditi plodom.... ali kad sam bila u postupku IVf-a i to privatno(ma to je druga pjesma, za razliku od općih bolnica) sam pristup doktora i samo njegov razgovor samnom, i objašnjenja, što se zbiva sa jajnicima, pa postupak same punkcije, pa transver...jednostavno sam znala da je to to,bila sam toliko optimistična, jedino me pred kraj mjeseca kad su me počele boliti grudi i počeli grčevi kao pred M sam malo pala u bad.... ali za dva dana je beta bila ooooogromna.....samo hoću reći da većini nas parova koji se bore sa neplodnosti puno znači kad ti netko stručan objasni u što ideš, lijepo porazgovra s vama, objasni sve, kolike su mogućnosti i dali se uopće isplati ići na sve te silne postupke ako su bez uspjeha....evo ja i mm smo u drugom pokušaju imali sreće što smo naletjeli na dobrog doktora koji nam je konačno otvorio oči, i objasnio nam neke svari i kao čovjek popričao s nama....[sm=smiley1.gif] lily i anamiha ovi mi simtomići vaši nekako mirišu na dobro.....držim figice za veeeeeelike +.....i navijam za vas.....[sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif] evo šaljem vam malo moje trudničke vibrice... enternty ja sam ok, bebica isto.....sad idiući tjedan idemo giniću na uvz-u, u četvrtak.... a moram vaditi nalaze, krv i mokraču, valjda će biti dobri....[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] eh da i ikaaa bila kod frizerke, biti će da su cure s rr odlučile promjeniti zurkice i dočekati proljeće u punom sjaju...... napravila mi je frizerka loknice pa sad izgledam ko lutkica i buckica.... ma daš sam si fora[sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif] pumbice kako si nam? dal mi imaš kakvih željica? tinast i enternty kako ste mi vi? frizurice su tu...... perlice kaj si nam lijepog kupila u shopingu......nećeš ništa da se pohvališ.....[sm=smiley13.gif] pinkice pečlice radilice pa gdje si nam? ma ta tvoja mrva će se roditi sa diplomom i tipkovnicom..... kako bih moj ginić rekao mrvica je već toliko veliki da već može u prvi razred.....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...kako si mi?
|
|
|
|