|
Pumba -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (14.3.2014 16:40:59)
|
curkeeee evo me napokon! [sm=smiley1.gif] S posla tipkam, hahahahaha [sm=smiley36.gif] Naravno i zabušavam [sm=zz_giggle.gif] Pa dobro vi ste mene već proglasili PUPO, čekajte malo... mene je tako strah svega da vam opisati ne mogu... imam žgaravicu neku glupu, stalno i plinove, neke sitne, male, ali non top... užasno se osjećam, hoće li prdac izletiti kad sam negdje s nekim?! [sm=zz_hot.gif] Ufff, samo da nisam sve umislila... već si mislim nekad da smo mi ovdje za promatranje s našim "umišljenim simptomima" [sm=smiley13.gif] Hvala vam svima što ste tako drage i pune podrške... kako je lijepo imati vas, makar i ovako "preko mreže" Pinky ne izvodi!!! [sm=smiley36.gif] Kakva debljina?! Prestani se žaliti... eto lijepo Andy je sredila popust, odi u shopping i sve super... Perlica ti bude predložila još koji butik sa normalnim veličinama i onda budeš koka u novoj obleki [sm=smiley20.gif] Ona sad kuka a dobila je pupo koji je toliko željela, eeeeee treba tebe po turu i to jaaaaako, ali ne sada... kada beba izađe vani onda ćemo te kako spada [sm=zz_bounce.gif] Ja bi bila debela ali samo da imam BEBU svoju [sm=smiley13.gif] I briga me, išla bi vani u muževoj odjeći, hehehehhee [sm=jezicek.gif] SUPPPPPEEEER ti je ticker!!!! DIVNOOOOO [sm=zz_inlove.gif] supergirlzg nam je neka opaka [sm=zz_eek.png] hahahahhaha... ženo polako... ja vjerujem da se apsolutno sve promijeni kad beba dođe i da sve ono što smo garantirale prije i kunile se, jednostavno pada u vodu, čak vjerujem i da su ženske sa jakim stavovima, karakterom, samouvjerene poslovne žene još mekše od onih koje su inače kenjkave kad su bebe u pitanju. Draga vidjet ćeš kad ti tvoja mrvica dođe da ćeš postati najmekša mama na svijetu i to ti baš želim [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Daxy [sm=bravo.gif] welcome back!!! Super su mi takvi snovi, tako jaki, tako bitni, i s tako snažnom porukom... nikako nemoj mislit da je to slučajnost... Ja ti želim puno lijepih snova, malih anđela, pozitive, osmijeha, mira i ljubavi [sm=smiley1.gif] Svijet bi bio puno ljepši da nam češće anđeli prave društvo [sm=smiley27.gif] vucice sad imaš još jednu potvrdu trudnoće!!! TI SI NAM STVARNO MAMICA TO BE [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Više nemaš razloga ne vjerovati, spremaj se ženoooo!!!! [sm=zz_showoff.gif] snjeguljice akcija, akcija, akcija i još akcije!!! [sm=smiley2.gif] folletto proći će i današnji dan, ne brini draga... sve mi imamo svoje dane [sm=smiley21.gif] I mm strada jadan ni kriv ni dužan ponekad [sm=smiley13.gif] Ja ti pijem elevit, ali obavezno uz obrok jer u suprotnom i ja budem bzvz, naškodi mi... ne osjećam se presuper ako ga popijem bez hrane.. Sad kad znaš odmah će se raspoloženje popraviti, sigurna sam [sm=zz_biggrin.png] perlice mislim piškiti 20.03. ako do tad ne dođe glupa [sm=hudicek1.gif] Koliko sam shvatila, vi nakon ove menge za 10ak dana planirate u akciju kako spada? [sm=smiley1.gif] Napokon da nam stigne mala perlica [sm=nosecka.gif] tinast, nadamse, lili, lealuna, syringa, jasmina, fiona - [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Našim trudnica posebni pozdravi tintin, ikaaa, andy, pinky, dacana, maja, vucica [sm=zz_inlove.gif][sm=zz_wavespin.gif] AJMO testove na sunce, želimo ovu listu još uljepšati ako je to ikako moguće kad je već ovakva predivna, ahhahahahaha [sm=smiley36.gif] Doduše moramo ostaviti koji [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] i za travanj ljudi, pooolakooooo hehehehhehehee [sm=smiley36.gif] Stiglo nam proljeće pa ste zgrabile muževe jadne napaljenuše jedne [sm=zz_redface.png]
|
|
|
|