|
vucica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (14.3.2014 11:57:25)
|
Pinky strasna si [sm=smiley36.gif] uh mene samo brine da mi nece rano pupa doci do izrazaja, jer namjeravam na poslu skrivati dokle god budem mogla. Lourdess draga hvala ti sto brines, i sto si sretna zbog mene, jako cu navijati iduci ciklus da bude tvoj dobitan, ma od svih vas trudilica, nadam se da ce Pinky samo kopirati ove ikonice [sm=nosecka.gif] koliko ce vas biti! Tinast nisam jos narucena, popodne radi pa cu danas nazvati i pitati ga kada bih trebala doci na prvi pregled, ja jos i mogu nekako izdrzati ali MM navija da pregled bude sto prije da dr potvrdi trudnocu, to sto mu ja kazem da je bolje da jos koji tjedan sacekamo jer se nece nista vidjeti, ne pomaze bas, on bi najradije da danas odem po mogucnosti, ah ti muski... joj cure ja se od srijede (od saznanja za T) uopce ne mogu skoncentrirati na poslu, stalno mi misli lutaju i vise ne znam kako da se natjeram biti normalna [sm=zmeden2.gif] valda ce me ta euforija popustiti malo jer vec imam griznju savjesti, Pinky jel tebi bilo tako prvih dana, pliz reci da je [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|