sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (15.6.2014 11:42:01)
|
Ajme meni u kakvom svijetu vi to živite??? Svekrve i svekri s nekim čudnim idejama i komentarima, ljudi s ulice i susjedi bezobrazni pa i ginekolozi!!! Ne znam, nisam se udebljala baš i sve mi je u trbuhu, pa mi nitko ne može tako nešto ružno reći, ali nije mi jasno kako nekome padne na pamet tako komentirati. Prijateljici ili sestri ne bih tako nešto nikad rekla, a kamo li nekome s ulice! [sm=zmeden.gif] Poplun, ručni rad.... prekrasno. Moja mama je bila šilica i osim što mi je često jako žao što nije imala priliku vidjeti unuka i sad unučicu, znam da bi mi svega sašila za njih... ali ajde sašila je za sestrinu djecu nešto pa sad to i ja koristim i čuvamo za uspomenu. Što se tiče spavanja, navečer nakon što N stavimo u krevet, obavezno zaspim na kauču i jako mi paše spavati na njemu i onda ovisno kako koji dan odem u krevet. Ponekad oko ponoći, ali jučer npr u 3. Jučer smo cijeli dan bili okolo, mm farba zid koji smo napravili, (zatvorili garderobu) pa išli po dućanima, i navečer u goste i bila sam toliko umorna da sam se skoro rasplakala. Stvar je u tome da mi mi je do termina samo tjedan dana, a ja sve umornija, posla preko glave i nikako da sve sredimo. Ne bih htjela roditi nakon termina, a iskreni se pitam da li ćemo sve stići. Ulala kad sam bila trudna s N isto mi je bio skraćen ccerviks (ne znam u kojem tjednu) pa mi je rekla da mirujem, i da to ne znači da moram ležati, ali da češće odmaram, manje fizički radim pa da lijepo doguram do 37. tjedna. Na kraju sam rodila kada sam bila 41+3. Vjerojatno bi i ti tako trebala, usporiti tempo, češće leći i ne provesti cijeli dan po dućanima, ne pretjerano fizički raditi. Ali provjeri još.
|
|
|
|