sretnaz -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (13.6.2014 14:18:59)
|
[sm=zmeden.gif] U šoku sam kad čitam ovo o vašim svekrvama i svekrima. Pa koliko godina imaju ti ljudi? Meni je jako čudno da takve stvari rade i imaju takve komentare! Ne znam, ovi moji su vječno na internetu, tako da valjda čitaju i prate promjene. I nikad, ama baš nikad mi nitko nije rekao da bih trebala dati AD, i da se razumijemo, cice su mi male [sm=smiley1.gif] Svekrva je rekla kako joj je pedijatar preporučio da daje kravlje mlijeko kad su imali 2 mjeseca, i komentirala je kako se sada to mijenja itd. Ali ona ima dijabetes tip II. i to je imala njena mama i kaže da bi njena mama sigurno duže živjela da je znala sve što sada zna o hrani. Puno je čitala i tražila informacije kako bi poboljšala svoje zdravlje. I često mi pošalje neki link o djeci, prehrani, itd... Lanchicaa, tako se i meni trbuh ne vidi s leđa, ali zato strši, pa izgledam smiješno. [sm=smiley36.gif] Bez obzira što sam ja po terminu prva na redu, imam neki osjećaj da će ih biti dosta koje će roditi prije mene. Baš mi je mm rekao da je noćas rodila žena od njegovog kolege, a termin joj je bio negdje oko 15. 07. Rekla sam da će svi roditi prije mene, da moja djeca očito vole biti u mom trbuhu. [sm=nosecka.gif] Što se tiče ginekologa, idem privatno jer je ona žena od mog bratića i išla sam kod nje i prije nego je otvorila svoju ordinaciju prije cca 3 godine i bilo mi je nepojmljivo da odem kod nekog drugog samo radi novca, a ona mi je super. Osim toga rekla mi je da ju nazovem kad odem u rodilište, pa dok sam bila u rađaoni nazvala je i pitala ih kako je sa mnom, i onda joj je mm javio da sam rodila pa je čestitala itd. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|