Ulosci sa gacicama (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

leot -> Ulosci sa gacicama (12.11.2013 12:46:37)

Od koje marke kupujete jednokratne gacice ili koristite vatene uloske? Koje su vase preporuke?

ruwenzor -> RE: Ulosci sa gacicama (12.11.2013 13:49:53)

jessa jednokratne gaćice i vir80 ulošci
cimerica u rodilištu mi je dala chichov uložak, zakon je, dovoljno je dugačak i širok da je 1 dostatan (vir sam 2 stavljala), al ga nisam uspjela pronaći u dm-u u kvartu pa sam oatala na viru

Sunshine28 -> RE: Ulosci sa gacicama (12.11.2013 14:14:46)

preporuka chicco ulosci - u svakom dm-u ima, 39 kuna 30 komada, nema boljih

crazyblue -> RE: Ulosci sa gacicama (4.12.2013 19:19:25)

meni su zakon oni rozi lola nešto...pamučni bez ikakvih dodataka. a vidila sam neke da ima od to to u dm-u... kakvi su oni?

leot -> RE: Ulosci sa gacicama (4.12.2013 19:24:17)

IZVORNA PORUKA: crazyblue

meni su zakon oni rozi lola nešto...pamučni bez ikakvih dodataka. a vidila sam neke da ima od to to u dm-u... kakvi su oni?

ja sam te koristila kad sam prvi puta rodila,jako su mekani i ugodni ali malo nespretni. moras imat cvrste gacice da ti neb letio ulozak [sm=smiley17.gif]
Ok su za one prve dane nakon poroda kad puna krvaris i lezis pa ti nije bitno kakav ti je ulozak dok hodas_za to su meni bili super.
sad trazim neke za cijeli period krvarenja jer ovi nisu dobri kad nesto radis,odnosno kad se kreces.
cure cu gore preporucile chicco uloske i probat cu ih.

Manda Mare -> RE: Ulosci sa gacicama (23.12.2013 9:11:54)

Meni frendice također preporučile chiccove uloške i dm-ove jessa jednokratne gaće ili one druge isto iz dm-a, mrežaste , kao bokserice. Kupila dva paketa chiccovih uložaka. Jedan da ostane kući, a jedan ide sa mnom u bolnicu, a jednokratne gaće - 3 paketa - 2 jessina (po 5 kom.) i jedan paket mrežastih (5 komada).

troubled -> RE: Ulosci sa gacicama (23.12.2013 9:25:28)

kad je meni trebalo nije bilo tih chicco nego samo vir...
savjetujem ti da oba paketa nosiš u rodilište...i pošalješ muža da kupi još koji :)
nije da te strašim...ali od viška glava ne boli :)

Stranica: [1]