|
ruwenzor -> RE: LJetne bebice 2013g (30.10.2013 11:57:48)
|
Hej! Pijuckam kavicu na terasi, H aja u kolicima, baš je lijepo imati dvorište [sm=smiley1.gif] Ujutro mi je došao frajer za tuje, imamo ogradicu od tuja a par ih se nažalost osušilo pa smo ih zamijenili, sad je opet sve lijepo zeleno. Pipi znači L je u 3,5 mj dobila 2.200 kg, mislim da je to ok, znam da je mala od frendice dobila prvi mj 800g, drugi 400g, dalje se ne sjećam i sve je bilo ok, bila je na ciki i sad je jako lijepa, vesela, živahna i nimalo mršava curica od 2 i pol godine, a N je u startu dobivala puno više od nje (prvi mj 1.350 kg, rođena s 3.720 a s 3 mj imala 6.600) a sad ima 2 kg manje od nje i sve hlače joj padaju, nije da je premršava neg je jednostavno takve građe, vitka i visoka na mamu [sm=jezicek.gif] H isto manje dobiva od N, rođ. 3.770, pala na 3.500, prvi mj dobila 1.050 kg, ali se ne brinem, svako dijete je različito i ima svoj tempo, ne treba ih uspoređivati (i to kažem nakon kaj sam napisala esej uspoređujući bebice, vidi ironije[sm=jezicek.gif]) Mengu još nisam dobila, nisu ni lohije gotove [sm=hudicek1.gif] s N sam ih imala 8 tjedana, izgleda da ovaj put ne bude kraće, al kad sam s N dobila mengu dan-dva je štrajkala s dojenjem i stalno bljuckala, poslije je normalno nastavila cikiti. Paola držim fige da bude nalaz dobar
|
|
|
|