PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (7.7.2013 11:12:12)
|
Draga Daxy baš si štreberica. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Grafić? Koji ono? [sm=smiley36.gif] Moguće da je bila O, ali vidjet ćemo kako će se dalje ponašati tempica. Malo mi djeluje niska, no nemoj se obeshrabrivati ... možda je to stvarno to. Vidjet ćemo kroz sljedećih par dana, a vi budite i dalje marljivi. [sm=smiley36.gif] Pitala si za dužinu lutealne faze i ona ti bude od 10 do 16 dana, ali je za jednu ženu uvijek fiksna. Čula sam za slučajeve kad je i kraća od 10, ali nisam za one kojima je duža, no sve je moguće. [sm=zmeden.gif] Jasmina draga, meni se čini da je tebi jučer bila O, a vidim da ste stvarno bili vrijedni. [sm=smiley36.gif] To je pravi trudilički duh! [sm=smiley1.gif] Moram iskoristiti priliku i čestitati mojoj dragoj prijateljici (koja nije na RR, ali povremeno čita) što je jutros po prvi put postala mama maloj princezici! Draga moja, iskrene čestitke cijeloj obitelji i da curka bude vesela i zdrava, a tebi želim da mi se brzo opraviš i da mi čim prije pošalješ slikicu male pišuljice! [sm=smiley1.gif] Voli te tvoja Pinky! [image]http://www.sweetcomments.net/images/baby/its-a-girl-1.gif[/image]
|
|
|
|