PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (3.7.2013 10:27:18)
|
Cure moje drage, žao mi je što su testići negativni, ali i dalje nije sve gotovo dok nema [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Perlice milena, tebi su inače lutealne faze kratke tako da ništa čudno što ti testić još nije pozitivan. Pa znaš da nekim curama koje imaju lutealnu fazu od 14 dana zna pokazati plusić tek na taj 14. dan ili čak i kasnije, a i ovaj pad u tempici od prekjučer jaaaaaako sliči na dip koji spominju vezano uz gnježđenje bebice. [sm=smiley2.gif] Joooooj ja ne odustajem od toga da si ti nama [sm=nosecka.gif]! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] I, da, u potpunosti se slažem s Jasminom ... uzmi neki sa crvenim/rozim crtama. [sm=smiley1.gif] Gdje nam je mali andeo? Molim da nam se javi! [sm=zmeden.gif] Daxy, draga, ma postala si prava maherica za FF. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Imaš pozitivnu LH trakicu i najbolje da se večeras bacite u akciju. [sm=smiley1.gif] Ipak nas malo cimaš? Dal je to provjera dal gledamo tvoj graf? [sm=zmeden.gif] Da, draga, svakodnevno! [sm=smiley36.gif] Draga angel@, sigurno uživate sa svojim malim popišancem. [sm=smiley1.gif] Budem pogledala slikice čim stignem (ludnica mi je na poslu i ovaj post pišem već pol sata i nikako ga završiti jer mi stalno nešto ulijeće). Šaljem vam puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif].
|
|
|
|