daxy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (30.7.2013 16:09:55)
|
tina moram se još nadovezat šta se tiće BT. Ovo vrijedi i za sve ostale: Nemojte se na nju previše oslanjat. Proučila sam po internetu,pogledala po forumima stranim i našim,gledala i grafikone na FF i mogu vam reći: Temperatura dnevna ili bazalna je najnestabilniji faktor u "otkrivanju" trudnoće. Kao što zna perlica iz svog grafikona temperatura može ostati povišena,a da ipak dobiješ [sm=hudicek1.gif],a može se dogodit i obratno da temperatura padne a cure na kraju otkriju da su trudne. Oslonite se na BT isključivo u otkrivanju Ovulacije!!! Ostalo zanemarite!! Ovo je jako jako bitno: Ako imate pozitivan test na trudnoću,odmah prestanite s mjerenjem BT!! Ako bude padala samo će vas izludit,a to sigurno nije dobro u ranoj trudnoći i može se dogodit da od stresa i prokrvarite. Iako FF može "detektirati" ovulaciju,postoji mogućnost da se ona nije dogodila,al to su već malo dulje rasprave koje su mene zanimale jer ja imam redovite menstruacije,a po LH trakicama sam imala jednu ovulaciju u 3 mjeseca. Zato ću ovaj ciklus spojit BT ,LH trakica,pratit cervikalnu sluz,da bih bila sigurna.
|
|
|
|