ikaaa -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (21.7.2013 18:03:32)
|
Pozzz drage moje, jedna velika isprika što vam se nisam javljala ovih dana... nebi ika i njen mužić bez problema.... mom mužu se otvorio rez od operacije na koljenu u četvrtak ujutro tako da sam evo sve do danas se na ,,trčala,, od dr do bonica i takoc da jednostvno od silnih briga nisam stigla na rr....drage moje nadam se da se ne ljutite na mene.... naravno moje [sm=hudicek1.gif] još nema a testić nisam uspjela kupiti..... ma sve si mislim da od prevelikog stresa mi kasni jer bila bih pravi fenomen da je bebica tu, a mužić bio za vrijeme plodnih dana u bolnici, jednino ako su maći preživjeli dva-tri dana do toga....ah što bude da bude, a sutra vam se obavezno javim kakvi su mi brisevi... perlice moji su ciklusi 32-34 dana..... cure slobodno me korite imate razloga za to[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] beba mila draga ČESTITAM I ŽELIM TI UGODNIH, BEZBRIŽNJIH, I NAJJJJJJJJJSRETNIJIH 9 MJESECI[sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|