PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (18.7.2013 10:05:21)
|
Draga Daxy, vidim da je tempica malo pala, ali nema više spottinga? [sm=zmeden.gif] Javi nam kakva je situacija. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Jasmina, milena, kud je ta tvoja tempica krenula? [sm=zmeden.gif] Kako mi se osjećaš? [sm=smiley1.gif] Draga hkajo, žao mi je zbog vražje [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Kolovoz mora biti sretan mjesec! [sm=smiley1.gif] Ange dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Napiši nam malo o sebi da te upoznamo. [sm=smiley1.gif] Draga tintin sutra je dan D! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy, stalno si mi u mislima! Šaljem ti puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Katy, hvala ti na prekrasnim željama. [sm=smiley1.gif] Nadam se da sam sad prošla cijelo to loše razdoblje i da će sad krenuti samo lijepe stvari i da ću napokon imati normalnu školsku trudnoću. [sm=smiley1.gif] Perlice, moja draga, preživjeli smo jer smo bili krepani sinoć i nije bilo "potresa", ali večeras ga neće izbjeći. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jučer me mm pogledao i rekao: sad ćeš mi opet postati sva napasna. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jadno moje, morat će se žrtvovati. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Marty, evo cure su sve rekle i ja se slažem s njima. [sm=smiley1.gif] Draga trudnice Beba, drago mi je da si se malo smirila i da ti je ginić potvrdio da je sve ok. [sm=smiley1.gif] Sad samo opušteno i uživaj u svojim trudničkim danima. [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|