PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje srpanj 2013. (15.7.2013 9:47:19)
|
Draga moja Perlice, vidim da je bila O i da je odlično pokrivena! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Daxy kako bi mi tebe zaboravile? [sm=zmeden.gif] Jučer sam morala ići nekoliko stranica unatrag da nađem tvoj post da ti vidim tempicu. [sm=smiley36.gif] Tempica raste što je odlično! Ajmo bebači primajte se!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga hkajo, nema odustajanja prije vremena! Pa kakve ste mi vi to trudilice? Sve morate vjerovati da ste trudne dok vještica ne dođe! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jasmina i tvoja temica mi se sviđa. [sm=smiley1.gif] Nadam se da nam je Andy otvorila sezonu plusića! [sm=smiley1.gif] MZ kako si ti nama? [sm=zmeden.gif] Nemoj nas zaboraviti ... javljaj se povremeno. [sm=smiley1.gif] Draga ikaaa, žao mi je zbog tm, no nadam se da će čim prije ozdraviti tako da možete nastaviti akciju za bebača. [sm=smiley1.gif] Dal si piškila danas testić? [sm=zmeden.gif] Moja Andy, drago mi je da si bolje. [sm=smiley31.gif] Što si odlučila ... kad ćeš do ginića? I kad ponavljaš testić ili ćeš vaditi betu? [sm=zmeden.gif] Joj, Katy, milena ja ti nisam odgovorila. Sram me može biti. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Iskreno, nemam pojma kad će mi biti O. [sm=zmeden.gif] Kod mene nema pravila, ali pošto ovaj tjedan očekujem dobre (!!!) nalaze moram malo potaknuti tijelo da krene s proizvodnjom jajčeka. [sm=smiley36.gif] Danas sam biciklom došla na posao (umrla sam [sm=smiley36.gif]), počinjem piti marulju i vrkutu, od sutra se prebacujem na sojino mlijeko i steviju. I ako se natjeram trebala bi malo i vježbati. Nešto od toga će sigurno potaknuti hormone. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga tintin tako bi voljela da tebe napokon počnemo oslovljavati sa 'trudnice'. [sm=smiley2.gif] Bit ću ti najvatrenija navijačica! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Winkice, milena, slažem se s Perlicom: fališ nam puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Svim ostalim curama šaljem puno [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] i da nam jave sve po redu da su dobile plusiće! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|