|
dikac -> RE: Braxton-Hicksove kontrakcije (23.11.2008 14:38:53)
|
i ja imam B-H kontrakcije tko zna koliko samo nisam išla za tim. Prepisala bih to umoru od cijelog dana pa kao zbog toga me bole leđa, steže mi se trbuh i probada me dole. U 37.tjednu otišla sam na ctg i sestra mi govori da što ja ne osjetim kako imam trudove ( da stvar bude bolje ovo mi je druga trudnoća), a ja njoj da ne znam jer mi je ionako stalno nešto, trbuh mi je ogroman i boli me mjesecima pa tko će više znati od čega. Od tog dana počela sam pratiti situaciju i skužila da su to B-H kontrakcije ili lažni trudovi, čak sam pomislila da ću roditi odmah. Sutra već ulazim u 39.tjedan i ništa se posebno ne događa. tu i tamo me probode nešto po noći, malo zaboli pa i sada me boli dok tipkam samo daleko je to od onoga kako bole pravi trudovi. Ja bih se htjela što prije riješiti jer sam pred kraj trudnoće i stvarno mi je teško. Htjela sam reći nešto utješno, curke nemojte se previše brinuti, pogotovo ako dosta odmarate, mišljenja sam da vas neće samo tako uzdrmati neki jaki trudovi. Činjenica je da kad ležiš i kad si jako fokusiran na B-H kontrakcije da pušeš i na hladno i da ti se čini kako nećeš moći izdržati do 37.tjedna. Takvi slučajevi su rijetki i treba sve crnjake izbaciti iz glave koliko je to god moguće.
|
|
|
|