|
daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (19.5.2013 10:23:33)
|
Nelly dobro nam došla! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javi nam datum kad ne očekuješ [sm=hudicek1.gif] da te naša Pinky stavi na listu. Želim ti da šta prije postaneš [sm=nosecka.gif]. LH trakice su odlične za otkrivanje O. Ja sam ih naručila od jedne žene iz Hrvatske koja ih šalje poštom,a ako joj uplatiš na račun,ne naplati ti preporučeno slanje koje inače košta 20ak kuna. Možeš platiti i pouzećem ako ti tako više odgovara. Same LH trakice koštaju 4,50 kn po komadu,a za svakih 20 trakica dobiješ 1 test za trudnoću gratis. Dobiješ upute za trakice i testove mailom. mamica052@gmail.com ovo ti je njen mail,pa joj se javi ako si zainteresirana. Perlica55 i ja smo naručile od nje i ja sam zadovoljna. Trakice se koriste kao i testovi za trudnoću,skupiš urin u čašu,uroniš trakicu do oznake na 7 sekundi i čekaš rezultat. Najbolje se testirati između 11:00 i 15:00,te između 17:00 i 21:00. Važno je da svaki dan testiraš u otprilike isto vrijeme. Trakica je pozitivna kad je testna crtica iste boje ili tamnija od kontrolne,sve ostalo je negativno. Kad se pokaže pozitivan rezultat ovulacija će nastupiti u narednih 12 do 72 sata. Tad kreće akcija. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nadam se da sam pomogla,a detaljnije o trakicama pitaj šta te zanima,pa ćemo pisat.
|
|
|
|