|
daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (18.5.2013 20:35:59)
|
Jasmina19 svaki dan piškim trakice u isto vrijeme,oko 18:00,18:30,ponekad i 2 (oko 12:00 i oko 18:00)u danu,na dan kad mislim da bi O trebala biti,a prva bude negativna. Zato sam i nepisala trakice,jer sam jučer i danas po 2 piškila. Kalendarsko predviđanje O bez drugih metoda je jako nepouzadno,pa se ja ne oslanjam na njega nikad,iako imam app na mobitelu sa kalendarom u koji upisujem i pravim sebi bilješke, sama sebi predviđam O i [sm=hudicek1.gif] po iscjetku,odnosno plodnoj sluzi i LH trakicama. Pijem i čajeve koji mi pomažu jer pojačavaju tu sluz. BT ne mogu mjeriti jer radim noćne,pa rezultati ne bi bili valjani. Meni su ciklusi duži,otprilike 30 pa do 34 dana,tako da je 17 DC normalno da bude O. Hvala ti draga šta misliš na mene,vjerojatno nisi čitala postove iz prošlih mjeseci pa još ne poznaješ naše cikluse i probleme. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] crvenkapice nije li ti rano prije 11:00 piškiti lh trakice? [sm=zmeden.gif] Najveća koncetracija L hormona bude poslijepodne. Nije čudno da jedan dan bude negativna trakica,a sljedeći pozitivna. Meni je na primjer bilo ovako: prvi dan LH trakica negativna,iako je druga crta bila samo malo svjetlija,drugi dan se testna crtica nije uopće vidila,a treći je dan bila jako tamna i bilo je očito pozitivna. L hormon je u ženinom tjelu prisutan kroz cijeli ciklus,ali 12-72 sata prije O naglo skoči radi otpuštanja jajne stanice. Drage moje,LH trakice i dalje negativne. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Idući tjedan idem kod ginekologice da vidim jeli vidi šta na desnom jajniku,jel bila O ili ne. A iza [sm=hudicek1.gif] (ako ju dobijemo) idem na UZV abdominalnom sondom. Cure ja sam svejedno u akciji! I inače se keksamo 2-3 puta tjedno(osim kad je crveno),pa nam akcija svaki drugi dan nije teško pala. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|