sina -> RE: Termin - jesen 2013. (4.10.2013 18:45:35)
|
joj,curke mi ćemo sve roditi u tri dana koliko mi se čini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma,bude to sve krenulo,a ni indukcijski nije najgora stvar na svijetu. možda bih radije da me induciraju ,nego da do 42. tt idem svaki drugi dan kontrolirat plodnu vodu. strpljen,spašen. nego,hoću vas cijelo vrijeme pitati,kako vaš sex life? ja već 2 mj. nisam spavala sa mm jer sam kao bila otvorena,beba nisko,a i imala bih bolove drugi dan. znam da kažu da sperma potiče trudove i otvaranje,tako da san rekla mužu da možemo probati (ah,da ste mu samo vidjele sretnu facu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]),ali i za pristup nek se sam snađe,jer sam ko balon i ne znam kako to izvesti. [sm=jezicek.gif] planiram sutra i jabuke brati,koliko ću moći,izluđuje me to što se ne mogu sagnuti,beban me tiska na sve strane,imam osječaj da je ogroman,a i ništa mu ne paše osim ležanja na lijevom boku. već me sad zaheb...maximalno. otkrila sam još nešto:sama pomisao,a naročito pogled na moju K mi daje snagu za porod jer to radim i za nju,njoj ću roditi bracu,a i imati još jedan ovakav šećer (jer ona je sad počela sve pričati,svađati se i preeeemeeedeeeena mi je),tako da mi je i nekako lakše (al ne kažem da me nije i dalje frka). čekamo......ja imam kontrolu u srijedu i tada nek mi Bog pomogne;pošto je u utorak praznik moja doktorica ne radi,pa idem u srijedu kod doktora koji je grub ko traktor,a i bit će tamo i njegove i pacijentice od moje gin, dakle potrajat će.
|
|
|
|