ganja -> RE: Termin - jesen 2013. (1.10.2013 7:34:23)
|
Opa, ženske, jučer je bila akcija na temi?! [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] prvo, ne mogu vjerovat, ribicatt, možda smo isto i u horoskopu kad su nam i porođaji skoro identični :D mo bebač je skroz ok, papa, spava, noću je na neka 3 sata buđenja, a po danu nekad i češće. jučer je npr. non stop tražio sisat...[sm=smiley1.gif]...samo neka on papa..nakon prvog - drugog mjeseca ćemo trenirat hranjenje na svaka 3 sata...sad dobiva kad poželi ;) pupak me malo muči pa ću patronažnu pozvat danas da ga dođe pogledat...maloj se trebao lapizirat pa ja sad pušem na hladno [sm=smiley9.gif] tvoj dečkonja? [sm=smiley27.gif] što se tiče slatkog - i mene je prije poroda držalo slatko ful, dan prije poroda sam smazala pola tegle lino lade, ne znam kako je onaj klistir uopće proradio [sm=jezicek.gif] depilacija, ja to uvijek planiram sa svojom kozmetičarkom, sve mi skine osim malo ispred, ali oba puta su me na kraju brijele sestre [sm=smiley29.gif] prvi put su mi i to ispred obrijali da bih, za nedajbože, bila spremna za carski, ako zadak ne uspije prirodnim porodom...a sad sam bila početkom 9. i kao doći ću ti još krajem mjeseca, da mi sve skineš, i taman u četvrtak petak se htjela naručit, ali mali je uranio [sm=bravo.gif] taaako da - opet su mi sestre bile kozmetičarke [sm=smiley36.gif] nevjerojatno, mirtach :( žene u trudnoći se ubijaju od svakakve hrane, a tebi je pojam trudnoće meso na lešo [sm=smiley13.gif] nadoknadit ćeš ti to ;) sad ste sve na 2-4 tjedna od termina, jel''da? e, sad bi trebalo postat uzbudljivo...meni evo, sutra trebao biti termin [sm=smiley36.gif] a malac će u četvrtak 2 tjedna [sm=smiley14.gif] sina je danas na kontroli, možda nas već tijekom dana obraduje s veselom viješću!!! [sm=bravo.gif] mislimo na tebe!!!
|
|
|
|