|
LuLu24 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (17.4.2013 12:19:51)
|
IZVORNA PORUKA: Afrodita83 Draga Papalina, evo i ovdje ČESTITAM TEBI I MALOJ CHIARICI, konačno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Imala sam ja na brizi mob. cijelu noć, ali sam zakrmila i kad sam skužila poruku, već je Lanac objavila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Uglavnom, šaljem vam puse, a tebi želim brz oporavak [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Inače, ja danas bila na pregledu, dr. mi nije radila UZV jer je rađen prije 2 tjedna i za tjedan dana ponovo na kontrolu ( sad će to biti svaki tjedan, mrzim bolnice [sm=smiley19.gif] ) Sve je ok, piše mi nalaz cervix 1 čl., unutarnji kanal uloživ za vršak prsta...kaže dr. da je to točno onako kako bi trebalo. Ja ne kužim taj cervix i unutarnji kanal???? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], Da li netko zna?????????? I CTG mi je uredan, jedva sam se digla sa onog stola! U 2 tjedna nisam dobila ništa na kilaži i za sada sam na + 13. [sm=smiley1.gif]. Eto ukratko. Ja sam u 32 tjednu zavrsila u bolnici, zato jer je dr mislila da mi curi plodna voda, al fala bogu nije, nego su otkrili da sam za prst prohodna,tj. u otpusnom pise cc za prst prohodan, citala sam malo po netu, pa mislim da bi ti to bilo to.
|
|
|
|