|
Mmaestral -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (5.5.2013 21:18:02)
|
Cure, hvala na potpori, puno mi znace ovi razgovori ovdje :) Choco-vanilla - ja imam Aventovu izdajalicu i spasila me, sama se bas ne mogu puno izdojiti, puno mi je lakse s njom. Ali je skupa, 450kn. No, ja sam ju dobila od sogorice, ona ju je kupila prije 7 godina, ali ju nije koristila jer nije dobila mlijeko. Tada je kostala 350kn. Vidjela sam u ljekarnoj neku za 70 kn,ali ne znam kakva je. Mislim da je svaka dobra, a Aventova se samo skuplje placa. Ima kao odmah i bocice, pa je i zato skuplja. Ali ako ces dojiti normalno, ni ne treba ti. Predlazem ti da ne kupujes sad, ali da za svaki slucaj pronadjes neku povoljnu, pa da mozes poslati dragog da ti kupi ako ti bude trebala. Cure, sretno na pregledima sutra! I Bebic, sretno tebi na porodu, cini se i meni da ces brzo, ako osjetis te bolove. Papalina -citala sam malo o toj tvojoj situaciji na forum.hr, ima iskustava napisanih. Uglavnom, sve bebe budu dobro, izrastu u normalnu, pametnu, super djecu. Najbitnije je da se na vrijeme otkrije i da se koriste ti hormoni koji fale. A tvojoj su hvala bogu na vrijeme otkrili i vec prima lijek pa ce sve biti ok, samo treba prezivjet tu razdvojenost. Moje malo zlato posisa samo 30 grama, pa ju uvijek moraju dohranjivati. Sve se bojim kako cemo doma. :( I jos uvijek krvarim, sad vec 20 dana. Koliko ste vi krvarile?
|
|
|
|