|
angel@ -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (9.4.2013 11:35:20)
|
Drage moje dobar vam dan... nisam dugo pisala,ali vas redovito pratim...imala sam svojih depresivnih dana tako da mi se nije dalo pisati,ali sad sam tu.... nadam se da će sve cure imati pozitivne testove jer se svakom + radujem kao da je moj... Draga moja Pinky žao mi je zbog nalaza i nadam se da će ti tablete pomoći da se što prije očistiš i da možeš u akciju,samo nemoj gubiti nadu molim te jer ti si ipak naša žena zmaj.... šaljemo ti i ja i moja mrvica puno zagrljaja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Draga Perlice kako si mi ti,vidim da je muž otišao na put,ali to ne mora značiti da niste pogodili pravo vrijeme za akciju...naravno želim ti dvije [sm=modricrtici.gif] velike i ogromne kao kuća... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Daxy ja sam dobro,bebica je u redu i stalno se javlja da je tu,a najviše reagira na svog tatu i njegov glas... kupili smo i madrac za krevetić i paketinu za iznijet iz rodilišta,prekrasna je,a ostalo još nismo ništa počeli spremati jer svi govore da je rano za bilo kakvo spremanje... [sm=zmeden.gif] šta vi mislite...meni je termin 7.7,ali je na uzv on za 15 dana veći,doktor je pomislio da nisam možda dobila trudnički šećer,ali on mi je u redu skroz... e sad ne znam hoće li mi mijenjati datum termina po tome bi mogao i ranije bebač doći,šta vi cure mislite[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ostale cure kako ste mi ima li kakvih simptoma? Ikaa bravo za nalaze prolaktina i nadam se da će BT ostati visoka i da ćeš nam javiti super vijesti... poljubac do neba.... Iostalim curama želim da čim prije budu lijepe i okrugle [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]!!! Ako sam koju curu zaboravila nemojte mi zamjeriti molim vas...na sve vas ja jednako mislim i pratim vas redovito... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|