|
daxy -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (6.4.2013 4:29:07)
|
Ajoj Pinky baš mi je žao. Kako ove sve nevolje baš na tebe? [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] . Držim fige da ne budeš morala na kiretažu. Šaljem ti 1000 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Proć će to sve i ti ćeš nama na odbrojavanje! Jedva čekam djelit listu s tobom! [sm=smiley1.gif] Samo hrabro! Andydea ne piši bezvezarije,nego lijepo daj datum da nam povećaš listu i da nam popraviš prosjek! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi se ovdje veselimo svakoj novoj trudilici,a još više kad ta postane [sm=nosecka.gif]. To nam i daje nadu da ćemo i mi uspjet! Ja navijam za tebe i da nam javiš dobre vijesti šta prije! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tu si i više nego dobrodošla. Sretno draga!! angel@ ja sam ok,u zadnje vrime imam problema na poslu,malo je kazat da bi mi bolovanje došlo ko naručeno! I odmah bi ga s guštom otvorila i zalipetala ga onoj budali od šefa u facu. Kao što vidiš svi nešto čekamo. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja čekam da prođe ova [sm=hudicek1.gif] da se bacim u akciju,već mi fali. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako tvoja bebica napreduje? Jel te muči? Joj,jedva čekam iskusit sve te slatke muke! Šaljem vam [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Perlice hoće li ta ovulacija? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Navijam da bude šta prije! ikaaa šta je bilo s prolaktinom? Jeli pao? Kad je akcija? [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bebac24 jesi piškila test? Ima li [sm=modricrtici.gif] ili sad tulumariš?
|
|
|
|