|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (18.7.2013 12:58:46)
|
evo me sa pregleda tek sad[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]čekala sam od 8:40 do 11,samo za pregled a di je još ctg.toliko sam se umorila kao da sam kopala.ugl otvorena tri prsta,vodenjak održiv,glavicom okrenuta dolje,imam točno 70kg[sm=smiley1.gif]beba oko 3100kg,nije radio ctg rekao tako odokativno,ali tako je pokazao prošli utz u ponedjeljak.trudova nema i kaže kontrola za sedam dana,pa sam čekala ctg,sve ok,ali tlak katastrofa,90/60,i onda mi da uputnicu za rodilište na kojem piše moje ime i samo djevojačko prezime bez muževog i ja joj govorim da to prepravi a ona mene uvjerava da je to dobro i da me tako imaju u zdravstvenom sustavu,ja joj objašnjavam da je to nemoguće,a ona meni da možda mi muževo prezime nisu dodali[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]ja joj govorim da sam oženjena već 6 jebenih godina(sorrite na izrazu)i neka si u rodilište kada budem išla uzmem vjenčani list[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]i to vam je dobro doviđenja,i spraši me van.ja luda gledam uputnicu piše ogulin,e tu sam pukla,ja opet unutra,i govorim joj da neću otić dok mi ne promjeni,a sve krivo i godište i grad i druga županija,i ona mene a onda ću morati promjeniti,vidjela je da sam na rubu.pa jbt koja glupačetina teška,ona mene ide uvjeravat da sam ja ta na koju je glasila uputnica i onda sam još pol ure čekala da mi samo to ispravi[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]katastrofa katastrofa nesposobnih u našem zdravstvu .ok što si pogriješila ali što me uvjeravaš kao da sam glua to mi ne ide u glavu[sm=zmeden.gif] di ste cure nema vas[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|