|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (10.6.2013 15:06:55)
|
Pozdravila bih vas sa "dobro jutro" jer sam se probudila sad, jutro sam provela tražeći komisiju za bolovanje (moja gin me poslala u martićevu, od tamo u ivanićgradsku, oni u ivekovićevu a oni u dz kruge gdje mi je sestra rekla da sam na dobrom mjestu ali prekasno, rade do pola 10 i nek mm dođe sutra solo) pa sam došla doma u 12 i skljoklala se na kauč, sad pijem kavicu i jedva sam vas našla od silnih novih tema [sm=smiley36.gif] Uglavnom, zvala sam sv duh, kariogram gotov, kaže sestra da su kromosomi ok [sm=bravo.gif], poslala ih je na kućnu adresu. Kroz vk smo bili na svadbi, bilo super, papali smo i plesali, još me bole noge al nema veze, proći će, u ned smo radili roštilji, baš je bilo lijepo vrijeme. Još par dana i gibamo na more [sm=smiley1.gif] Emaemily, na početku mi je gin kao temin stavila 07.09., a sad ga je pomakla na 01.09. (bilo je još "premještanja") jer je bila samo prazna GV i mislila sam da budem morala na kiretažu ali se ispostavilo da je kasnija ovulacija i čudan položaj u maternici, tak nešt... uglavnom beba je tu i ok je i po zadnjim uvz bih bila 29 tj sad, al kaže gin nek to uzmem s rezervom jer može biti i kasnija ov pa veća beba. Plavka, nadam se da će taj Di proljev skoro proći [sm=smiley31.gif] Sarah uživaj u plaći [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|