|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (7.6.2013 8:52:35)
|
Jutro! N mi još spava, zaspala je jučer tek u 23 pa mi je bilo žao buditi ju u pola 8, nek još malo spava, tak mi je lijepa kad spava (i mirna [sm=jezicek.gif]) Uskoro budu dvije takve, jedva čekam [sm=smiley14.gif] Keeka tnx na info za tečaj [sm=smiley31.gif] Čestitke andel na [sm=duda.gif] kad je njoj bio temin, jel zna netko? I naravno pepeljugi i njenoj obitelji želim da uživaju sa [sm=duda.gif] i da im sve bude super And1 miruj i pazi se još ta 3-4 tjedna koliko ti je ostalo, nek bebica raste, držim fige da izduraš do temina Danijela [sm=smiley20.gif] drago mi je da si to riješila Popodne idem na pregled, uvz nije u klasičnom planu al obzirom na toxo pretpostavljam da će ga gin raditi pa sam malo nervozna, i nadam se da sam još uvijek čvrsto zatvorena, zadnjih par dana me nešt probada i moram na wc svakih pola sata, vjerovatno samo paničarim bezveze. U prvoj trudnoći sam bila sto puta mirnija i opuštenija, mislila sam da bude mi druga još opuštenija a kad ono kompliciram oko svake sitnice [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|