GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

leot -> GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 10:39:39)

ZELIM VAS PRVO SVE POZDRAVITI,NIJE ME BILO JAKO DUGO.

Zanima me koji su vasi prvi(najraniji) znakovi trudnoce bili?

Ja pokusavam sa M dobiti drugu bebu i sjecam se iz prve trudoce da sam bila jako pospana i da sam "imala osjecaj da sam trudna" ali se nemogu sjetiti drugih znakova. Sad u nazad 2 tjedna dobila sam malene plikove po licu,natecene su mi grudi,boli me donji dio leda i boli me svako jutro nekih pola sata od kada se probudim glava(prednji dio).Radila sam test 4 puta i negativno,dobila sam i menstruaciju ali se ne cudim jer sam sa prvim djetom imala prva 3 mjeseca trudnoce normalan ciklus.

Hvala vam unaprijed na odgovorima.

angel@ -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 10:59:00)

Draga leot moji prvi znaci su bile natečene i izrazito bolne grudi i pekle su me ali meni je i vještica kasnila,a glavobolje sam imala nedavno i to bi me bolilo sa prednje strane.... ne znam jesam li ti pomogla,ali ti želim dvije crtice velike kao kuća.... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

leot -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 11:02:15)

Hvala! i ja se nadam da sam trudna!
da sa prednje strane me boli glava-celo. Nikad me tako ne boli glava. Imace imam migrene sa vremena na vrijeme ali me bas uvijek boli samo lijeva strana glave.

angel@ -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 11:05:19)

Želim ti od srca jedno malo srce ispod tvojeg da kuca.... [sm=smiley1.gif]

maminangel -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 11:21:14)

Evo ja sam jedna od sretnica koja u prvom tromjesječju ima užasne glavobolje i to baš kako si opisala glava-čelo,želim ti od [sm=smiley27.gif]da čekaš još jednog anđela[sm=smiley31.gif]

leot -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (12.1.2013 14:41:09)

HVALA VAM CURE OD SRCA STA MI SALJETE DOBRU ENERGIJU! Hvala[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

mamacita -> RE: GLAVOBOLJA KAO ZNAK TRUDNOCE (13.1.2013 15:30:27)

Ja uopce nisam imala najranije znakove trudnoce. Naravno, kasnjenje menzisa, ali nista prije toga, i tako 4 puta.

Stranica: [1]