PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje studeni 2012. (31.10.2012 12:32:38)
|
Evo, vratila sam se. [sm=smiley1.gif] Doktor je simpatičan i puno mlađi nego što sam očekivala. [sm=smiley36.gif] Jedino me cifra konzultacija malo neugodno iznenadila ... nazovi konzultacije ekspertizom i plati umjesto 100-200 kn 500 kn. [sm=zmeden.gif] Ali, kad sam do sad već toliko platila ... ma sve ću učiniti da napokon dobim [sm=duda.gif]. Ipak sam bila kod privatnika pa je i cijena razumljiva. Rekao mi je da sam super prikupila sve nalaze i da jedino fale spermiogram i prohodnost jajovoda te da spermiogram napravimo čim prije, a za sad da nema potrebe za provjerom prohodnosti jajovoda (ako nam ne uspije nakon nekoliko mjeseci da ćemo onda i to provjeriti). Znači mm ima zadačić, a ja mogu ali i ne moram piti Duphaston da dobim mengu (ostavio mi je na izbor jer vjerojatno neću imati O ako pijem Duphaston) te piti Klomifen od 3-7 dana i dolaziti na folikulometriju na sv.Duh. Pokušat ćemo s tempiranim odnosima 3 mjeseca, a dalje ... nećemo razmišljati o tome jer će ovo uspjeti. [sm=smiley2.gif] I... da... pitala sam ga za ovaj povišeni 17-OH progesteron i rekao mi je da sam možda imala kasniju O, ali ja sam sigurna da sam "ulovila" svoju O i ovo sad može značiti da postoji šansa da ovuliram još koji put nakon O koju prepoznam ili je to rezultat od raspadanja starih cista => ovo je moj zaključak, ali ako ovuliram više puta ... pa to bi bilo odlično!!! Moram ovaj ciklus piškiti LH trakice i nakon O da si provjerim tu tezu. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|