Tania -> RE: Odbrojavanje studeni 2012. (22.11.2012 20:32:12)
|
Hvala vam puno cure drage! Još uvijek sam van sebe i ne mogu vjerovati [sm=smiley1.gif] Noćas nisam ništa spavala, kao prvo (.)(.) su me bolile i nisam se nikako mogla namjestiti u neki normalni položaj, pa me dragi probudio jer je išao na wc (kao da je on [sm=duda.gif] [sm=smiley36.gif] ) i onda mi je bilo nekako slabo usred noći, pa mi je lupalo srce... I eto, došlo 7 sati za dizanje iz kreveta i odlazak na posao [sm=smiley36.gif] Naručila sam se danas za pregled, tek 13.12., ali je rekla da nema smisla prije jer se ništa još na uzv ne bi vidjelo... Sada treba biti strpljiv [sm=smiley1.gif] Bucika001, stavila sam dragom test pod nos, bio je onako skroz zbunjen i samo mu je uz riječi: ˝Ma šta je to..˝preletio jedan ogromni osmijeh [sm=smiley1.gif] I vrijeme mu je bilo da u 40. godini postane otac [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Angel@, išla sam na tu stranicu i ne mogu vjerovati da bi ovo sada bio 5.tjedan [sm=smiley1.gif] Ali muče me konstantni grčevi u maternici, baš kao pred [sm=hudicek1.gif]... Maminangel, hvalaaaa [sm=smiley31.gif] Pinky moja, i tebi puuuno hvala, znam da si sretna zbog mene! I tebi želim to isto već sljedeći mjesec! [sm=smiley31.gif] Mamino zlateko, ima nade dok vještice nema [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] Inesica@, hvala draga! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ajmo cure, treba što prije popuniti ovu listu!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|