Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (12.3.2013 12:49:44)
|
halo ženske...[sm=bravo.gif] perlica nebudi tužna, družit ćeš se i ti snama tu na forumu kao [sm=nosecka.gif] sigurna sam u to... šaljem puno pusa[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] e sad... kad se već sve hvalite već koliko vremena da ste sve oprale, ispeglale i bla bla e napokon je došao i moj red [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] napokon sam se trgnula, jer sam skužila da već idući čet imam pregled a ja sam mislila da je tek neki početak trećeg[sm=smiley36.gif] i kad god me netko pita da koliko još ja mu kažem ma nekih mj dana i više[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja kao da idem na havaji malo hula hula [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] naime, torbu imam, ne svoju jer ju nikako nemogu nać koda je u zemlju propala[sm=smiley36.gif] nego sam ju posudila od šogora-siva je, velika onako sportski..i već je napola puna[sm=smiley1.gif] još mi samo fali spavaćica... i one čarapice-gležnjače... jučer sam bila cijeli dan kod svojih, sestara mi robu preslaže, pa mi je izvadila van jedno desetak onih crnih vreća puna tutica, bodića, benkica i svega..čak i sitnih kupaćih-nemaš šta za vidjet...tako da sam to probrala, već se opralo prva tura, i kako imamo sušilicu već mi je spremno za peglanje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] počekala bi možda još koji dan, al t je katastrofa vrijeme tako da nemam šta čekat[sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif] još mi je ostala jedna tura za u makinu, a brzo se bacam u fazu peglanja[sm=smiley36.gif] meni nona kaže da nemoram sve to peglat, ali znam da se uvijek govorilo kako se robica za bebu obavezno mora peglat pa ono...a ionako nemam pametnijeg posla...[sm=smiley36.gif] inače peglanje izbjegavam koliko mogu-ovo peglanje sam jedva nekako dočekala jer kad primim tu sitnu robicu u ruke mi srce zaigra sto na sat[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] tako da sad sam se javila da nebi zaboravila na svoje ringerajke[sm=smiley9.gif][sm=smiley4.gif][sm=smiley9.gif]
|
|
|
|