maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (18.2.2013 20:48:16)
|
Pozdrav drage moje[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Evo i mene malo k vama,reko da povirim a vi se raspisale o svemu i svačemu,inače sam sva nikakva,usporena za sve od kad sam stigla iz bolnice,valjda i od te terapije pa mi nije do ničega,malo sam više i na faceu i tako..Jako sam ljubomorna na vas što možete šetati i uživati na suncu kako je Piturica rekla devitaminizirati se,pogotovo vi s mora na rivici u ćakuli s prijama,tako bi se voljela svama družiti bebelice moje..Imam osjećaj da venem u ova četiri zida,ionako blijeda sad sam kao avet,ja inače hiperaktivka,sad od ovih normabela sva sam neka usporena,i jedva čekam slijedeći ponedjeljak jer mi je to izlazak vanka,pa makar i u bolnicu na pregled...Cuba mislim da si ti spomenula magnezij,ja pijem onaj u malim paketićima,magnezij direkt i kažu da je taj najbolji,to je prah koji se rastopi u ustima i jako mi je dobar,nemam niti grčeve,a i stolica je super od kad pijem..Vidim velike su bebice i dobro napreduju,i znači zasad nam je najveći mali king kong,ljubim ga puno,,ja nemogu vjerovati da je proljeće na vratima i da bebe samo što nisu počele dolaziti a još jučer smo pričale s nestrpljenjem o tome kad ćemo ih početi osjećati..Netko je stavio slikicu jastučića i divan je,ja sam svoje uvjek prala u mašini i centrifugirala i nikad nije bilo problema.Zvjezda draga no sikiriki,nije ni carski takvo zlo,vidiš i sama Cuba ti je napisala,moja prija je platila u Podobnika da ide na carski,jer se bojala vaginalnog poroda..E sad Papalinica moja šećer na kraju,nisam bila u toku a vidim da si slala slikice nekima i baš bi voljela vidjeti tvoju haljinicu,ajde please pošalji pa me malo razveseli[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],nemoj se bedirati sve će dobro proći sigurna sam,kao što ćeš nam i sama biti predivna..Ljubim vas sviju,i vas koje nisam spomenula,mislim na svee..E da i još nešto počelaa sam čitati trilogiju Pedeset nijansi i imam sve tri knjigice,,aaaa ljudi moji to je čista prašiona,ali neka barem tu kad nema ovako[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|