maminangel -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (9.1.2013 22:44:13)
|
Pozdrav drage moje[sm=smiley27.gif]Afrodita tebi također,lijepo je čuti kad nam se netko novi pridruži[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Sirotinjo i Bogu si teška [sm=smiley19.gif][sm=smiley6.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley6.gif]eto nažalost jedino mi se to danas mota po glavi nakon sjedenja u bolničkim čekaonama i gledanja tih uplakanih ženica s kojekakvom patologijom,nerjetko socijalom koja nema za platiti privatno pa su na milost i nemilost strvinarima od doktora ili dječarcima koji su tek završili faks i naravno da nemaju dovoljno iskustva pa te namrtvo preplaše kad kažu da bubrezi od bebe nisu uredu,za 5 sekundi pa možda i jesu,kao da se ne radi o živoj osobi,a gledao me pune 2 minute,kakav je to j..... anomaloskopski pregled??[sm=zmeden.gif].Danas sam bila žrtvom takvog tretmana koji je bio zastrašujuć a trebao je biti lijep[sm=smiley19.gif],još se tresem od ljutnje,i nakon takvog očitanja uzv-ka on mene naruči na kontrolu za 4 tjedna a ja bi do tad kao trebala ostati normalna,misleći jesu bubrezići dobri ili nisu,,pa nemožeš vjerovati..Imam mogućnosti pa sam odmah nakon bolnice odjurila kod privatnika,ali i dalje ostaje tuga i gorčina misleći na sve one jadne ženice kojima je jedina mogućnost čekati slijedeći pregled[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..A sad nešto lijepo,dakle bila sam kod privatnika i punih sat vremena provela u njegovoj ordinaciji,45 min.me gledao anomaloskopski 4d uzv.a 15-tak min.razgovarao samnom nakon pregleda,dobila sam 30-tak filmića i slika i cijeli dan ne mičem oči sa ekrana,nemogu se nagledati tog mog malog čuda..HVALA TI BOŽE[sm=bravo.gif]moj mali anđeo je sasvim zdrav i sve je uredu sa svime,i težak čitavih 300gr.Za razliku od jutarnjeg ovo je bilo predivno iskustvo koje vrijedi svake lipe...
|
|
|
|