Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe-2012 (13.3.2013 11:02:06)
|
ja sam isto za operaciju klempica, moja susjeda je imala klempice bas jako i cijeli zivot kuka da bi bila zahvalna svojima da su to rjesili dok je bila mala jer ju je jako strah....i Em jedna uhica malo strsi, svakako cemo to rjesiti ako se pokaze trajno... a tenkic, bome i ja razmisljam o podizanju cica nakon sto izglasamo da nam je dosta bebaca - tak mi tuzno izgledaju, iako nisam dojila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Em nosi preko dana kratki body, preko dugacki, obične čarapice i hlačice ili kratki body, jednodjelno odjelce i čarapice....i ok joj je....spava u dugackom bodyu i dugoj pidžamici....kao smo vani preko "dnevne obleke" samo navucem cvjetasto medo odjelce i ok....ali mi smo vani jos u kosari sa zimskim pokrovom tak da.... ja sam mrzila štramplice kao mala i nema sanse da joj ih obucem dok to ne bude nuzno, odnosno dok ne preraste cvjetastvo medo odjelce za po vani pa bude morala obuci jaknicu, onda cu ih ispod hlačica morat oblaciti ako bude jos hladno... jos jednom svaka cast cure na nosenju bebica! sad stvarno ne mogu vjerovati da ja najglasnije kukam! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|