ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (15.1.2013 23:01:05)
|
Ej cure, evo konačno da se javim.. bili smo u Klaićevoj, na svu sreću nisu nas ostavili [sm=smiley1.gif] , ali smo zato dobili još jedan antibiotik, i morali smo se naručiti u Vinogradsku za jednu pretragu koja se može obaviti samo tamo ili na Rebru, pa dok smo povukli veze i vezice da to što prije obavimo, eto dobili termin za 23.1.,a čeka se po 2-3 mjeseca [sm=zmeden2.gif] Uglavnom, ta pretraga nam je bitna da vidimo hoće li L morati ići na operaciju ili ne. Ako će morati, onda će se taj problem bubrega tako riješiti, a ako neće, onda će vjerojatno morati piti antibiotike do puberteta dok se to samo ne povuče! [sm=smiley13.gif] Ti bubrezi nam nikako ne daju mira [sm=smiley13.gif] Ovaj tjedan opet imamo skakanja po ambulantama, laboratorijima, moramo ponoviti sve nalaze, a po ovom vremenu ,mi se stvarno ne ide iz kuće! [sm=smiley13.gif] I još je anemičan, pa smo i željezo dobili [sm=smiley24.gif] Ali moj L sve to hrabro podnosi, i baš sam sretna što se to ne odražava na njega, i dalje je on moja slatka, debela, vesela [sm=duda.gif]! [sm=smiley36.gif] Također, [sm=bravo.gif]bravo anavi za Teu! Hrabrice male [sm=smiley1.gif] Bella, mi ne moramo ić na hzzo, mi smo automatski godinu dana na porodiljnom, s obzirom da smo nezaposlene,ili na školovanju. Sunshine, skroz te razumijem, ja sam isto po cijele dane sama, od 7 ujutro do 7 navečer, i subotom do 14h, a pon i petkom čak i do ponoći, samo smo nedjeljom svi zajedno! [sm=smiley13.gif] Nisam upućena u situaciju sa tikicom, pretpostavljam da je to netko s rr, u ovom što sam od vas pročitala, stvarno mi je žao, teške su to situacije, uopće za komentirati, a kamoli biti u takvoj. Curke, idem spavati, naporan je dan bio, čujemo se sutra! Laku noć [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|