|
sminkret -> RE: Zimske bebe! (19.12.2012 6:01:03)
|
Bumbi, tebe stvarno ne štede ove boli... Proći će i to, za godinu dana bit će daleka prošlost[sm=smiley36.gif] Što se tiče žgaravice, meni jako pomaze grickanje badema, toliko banalan savjet, a tak učinkovit! I donat mg mi je ok. Uglavnom, škoditi ne može. Ja sam u prvoj trudnoći dobila 14 kg (ali i prenesla 10 dana, pa se curka i ja na kraju samo debljale [sm=smiley36.gif]), u ovoj, u 30 tjedana sam dobila 6 kg, zasad manje nego u prvoj, a gin mi kaže da je to zbog 5-6 obroka dnevno (to sam pokupila kad su me stavili na dijabetičku dijetu), i da je tou biti najbolji nacin prehrane u trudnoci, tako dijete pomalo uzima sto mu treba, a ne naglo i puno kad imas 3 obroka... Prirodno je da se sve bojimo poroda, ja imala prvi carski i ne sjecam se boli jer je mala bila kriticno tako da je sva briga odlazila na nju a fizicke boli uopce nije bilo sto se mene tice, tako da je sve to jako individualno i stanje u kojem se nađeš... Ja sam si uvijek u 1.trudnoci ponavljala : da je to tako neizdrziva bol niko vise ne bi imao drugo dijete[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|