Ubrzomamica -> RE: Travanjske bebice :) (26.9.2013 21:26:00)
|
Kazimiraaaa, kako je to prosloooo!!! Jos malo vise od smjesec dana! Kako ce Kaspi reagirat? Mislim da bi moj B bebicu stukao! Kad uzmem rodaka poludi nakon 5 minuta pa mi kaze, pemi (spremi) mama!!! Mi smo super! Ide u jaslice, malo place dok mama ne ode, al bude ok! Tete odusevljene! Najmladji je u grupi a najvise prica! Vecinom su djeca od 2-2,5 godine, cijelu godinu stariji, al govorim ih je nadmasio' :))) Prica SVE!!!!! Obozavamo bagere, traktore, za ujkom i mojom mamom je LUDDD!!!! Voli gledat tv, uglavnom crtice i glazbene programe! B je isto uz moje hlace skroz! Nosi, digni, ubiii (ljubi) meee, dagiji me aaaako... :))) E da, posto nam stize hladnije vrijeme kupila bi mu tenisice! Jeste vi kupili? Mi za vrtic imamo bambi papuce, kuci imamo papuce-tenisice (ciciban sport), i starke! E sad, starke ce nam uskoro bit male, al i hladno mu je bojim s u krpebim tenisicama vani! Planiram uzet Nike ili Adidas! Vidjela sam u Peku i Deichmanu, al meni se to cini pretvrdo!! Ili??? Daj pomozite!!! Ako ste kupili pliiiz slikicu ili link stabite da vidim!
|
|
|
|