freelove -> RE: Travanjske bebice :) (8.5.2013 18:02:09)
|
Hej cure... Kazimira kak je prošo sistematski? Nadam se da je čvrga prošla, B. se stalno onak po malo udara, još ni jednom nije zveknula da smo morali neš poduzimati. Počela se ko luda penjati po svuda, več nekoliko puta sam ju našla na onom malom dječjem stolcu kak stoji, baš me bude strah da se ne prevali ....mislim da ju muči peludna hunjavica, kiše onak po 5-6 puta za redom i non stop joj curi vodenasto iz nosa i stalno češe nosić onak sa šakom izvana, i bude jaaakkkooo nervozna. Uz sve to još joj trojke izbijaju i slini ko kad je bila bebica. Inače imamo več 8 lijepih zubića. Danas sam išla po uvjerenje o prebivalištu za upis u vrtič, 40kn sam to morala platiti, nemrem vjerovati da i to naplačuju, komad papira, baš sam bila ljuta. I kaj ak uopće ne dobi mjesto u vrtiču? Ajme kak se bojim toga. Pokušavam je odviknuti od cice, tak je teško...kad joj nedam cijela zgrada ju čuje. Kaj se tiče pričanja....pa melje ona stalno nekaj ali niš razumno. a sve ono kaj zna(mama, tata, teta, auto,vau vau, pa pa,to) kad ju ulovi ponavlja jedno za drugim po 10 puta. ko da uči pjesmicu na pamet. idem sad pogledati slikice . veliki pozdrav svima!!!!
|
|
|
|